Dodavanje pouzdanog uređaja u Microsoft nalog

Primenjuje se na: Microsoft nalog

Kada računar označite kao pouzdan uređaj, nećete morati da unosite bezbednosni kôd svaki put kada pokušate da pristupite osetljivim informacijama, kao što su informacije o kreditnoj kartici povezane sa Microsoft nalogom. Ovo može da bude korisno ako često koristite uređaj, ako ste podesili verifikaciju u dva koraka ili ako koristite aplikaciju Microsoft Authenticator za prijavljivanje. Evo postupka:

  1. Na uređaju koji želite da označite kao pouzdani, otvorite stranicu Bezbednosne postavke i prijavite se koristeći Microsoft nalog.
  2. Zatražiće vam se da unesete bezbednosni kôd. Odaberite da li želite da primite bezbednosni kôd e-porukom, tekstualnom porukom ili aplikacijom za potvrdu identiteta. Kada primite kôd, unesite ga u tekstualno polje.
  3. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Često se prijavljujem sa ovog uređaja. Nemoj da mi tražiš kôd., a zatim izaberite dugme Prosledi.

Pomozite nam da zaštitimo vaš nalog

Sada možete da se prijavite i da uređujete informacije na ovom uređaju kad god želite, bez unosa drugog bezbednosnog koda.