Preuzimanje programa Windows Media Player

Windows Media Player dostupan je za operativne sisteme Windows i Windows Phone. Koristite ovu tabelu da biste pronašli pravu verziju programa Player za svoj sistem. (Ako koristite Mac računar, možete da preuzmete Windows Media komponente za QuickTime da biste omogućili reprodukovanje Windows Media datoteka.) Koju verziju operativnog sistema Windows koristim?

Operativni sistem/pregledač
 Verzija programa Player
Kako da nabavim
Windows 10

Windows Media Player 12 
Saznajte više

Uključen je u čistu instalaciju operativnih sistema Windows 10, kao i u nadogradnje na Windows 10 sa operativnih sistema Windows 8.1 ili Windows 7. Reprodukcija DVD-ova nije uključena. Posetite stranicu Reprodukcija DVD sadržaja u sistemu Windows da biste saznali kako da dodate funkciju za reprodukciju DVD sadržaja u operativnom sistemu Windows 10.
Windows 8.1

Windows Media Player 12 
Saznajte više
              

Uključen je u Windows 8.1 i Windows 8.1 Pro, ali nema funkciju za reprodukciju DVD sadržaja. Posetite stranicu Reprodukcija DVD sadržaja u sistemu Windows da biste saznali kako da dodate funkciju za reprodukciju DVD sadržaja u operativnom sistemu Windows 8.1. Za Windows Media Player 12 za Windows 8.1 N i KN izdanja preuzmite Media Feature Pack.
Windows 8

Windows Media Player 12 
Saznajte više
            

Uključen je u Windows 8.1 i Windows 8.1 Pro, ali nema funkciju za reprodukciju DVD sadržaja. Posetite stranicu Reprodukcija DVD sadržaja u sistemu Windows da biste saznali kako da dodate funkciju za reprodukciju DVD sadržaja u operativnom sistemu Windows 8.1. Za Windows Media Player 12 za Windows 8.1 N i KN izdanja preuzmite Media Feature Pack.
Windows RT 8.1 i Windows RT Nije primenljivo                 Windows Media Player nije dostupan u operativnim sistemima Windows RT 8.1 i Windows RT.
Windows 7          

Windows Media Player 12
Saznajte više 

Nalazi se u sledećim izdanjima operativnog sistema Windows 7: Starter, Home Premium, Professional, Ultimate i Enterprise. Za Windows 7 N i KN izdanja preuzmite Media Feature Pack.
Windows PhoneWindows Media Player Mobile 
           
Uključen je u operativni sistem Windows Phone.
Mac OS XWindows Media komponente za program QuickTime Preuzmite odmah
FirefoxWindows Media Player ActiveX kontrola za Firefox   Preuzmite odmah


Pronađite još Windows Media stavki za preuzimanje

Svojstva

ID članka: 14209 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 2

Povratne informacije