Ispravka: Izveštaj definicija prilagođavanja proširenje menjati RDL datoteke kao što je očekivano u SQL Server 2008 R2

Primenjuje se na: SQL Server 2008 R2

Microsoft, Microsoft SQL Server 2008 R2 ispravke se distribuira kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su kumulativne ispravke, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 R2 popravi za javnost.

Simptomi


Pretpostavimo da koristite oznaku tipa datoteke za prilagođavanje izveštaj Definition (RDCE) da promenite SQL Server 2008 R2 izveštaj definicija jezika (RDL) datoteku u Microsoft SQL Server 2008 R2. Nakon RDCE obrađuje datoteku, datoteka se ne menja. Očekujete datoteku da se promeni od strane RDCE.Napomena RDCE je funkcija koja omogućava oznaku Reporting Services promijeniti dinamički segmenti RDL datoteke pre isteka izveštaj. Za više informacija, pogledajte odeljak „Više informacija”.

Uzrok


Problem se javlja jer SQL Server 2008 R2 RDL šema se strukturalno razlikuje od RDL šema u SQL Server 2008 i SQL Server 2005. Ove strukturne razlike uzrokuje rutine koje objedinjavanje originalni RDL i promenjene RDL na propast.

Rešenje


SQL Server 2008 R2

Fix za ovaj problem je prvo pušten u Kumulativna ispravka 3. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket Kumulativna ispravka za SQL Server 2008 R2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2261464 Kumulativna ispravka paketa 3 za SQL Server 2008 R2
Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 R2 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
981356 SQL Server 2008 R2 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 R2

Status


Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija


RDCE u SQL Server 2005 ili SQL Server 2008 RDL datoteke, možete da precizirate podskup RDL datoteke koja će biti zamenjena. Ovaj podskup može da sadrži element stranice, PageHeader, PageFooter ili telo. RDL datoteke za SQL Server 2008 R2 uvodi ReportSections kao najvišeg nivoa kontejner za ovih elemenata. Ova ispravka menja ponašanje RDCE da tretira bilo koji element stranice, PageHeader, PageFooter ili telo kao ReportSections elemenata, i okida objedinjavanja zajedno sa taj element RDL datoteke.

Reference


Za više informacija o RDCE, posetite Web lokaciju sledeće Microsoft Developer Network (MSDN):Za više informacija o Reporting Services proširenja, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:Za više informacija o modelu za servisiranje Incremental za SQL Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
935897 Incremental Model za servisiranje je dostupna iz SQL Server tima da dostavi hitnih ispravki za prijavljenih problema
Za više informacija o imenovanju šemi ažurirane verzije SQL servera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
822499Nova šema imenovanja za pakete za dopunu softvera Microsoft SQL Server
Za više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja