Ispravka: Poruka o pogrešci kada koristite Microsoft SharePoint Commerce usluga čarobnjak za konfigurisanje da biste kreirali lokaciju: „obradom kreiranje ključa za šifrovanje profil isteklo je”

Primenjuje se na: Commerce Server 2009Commerce Server 2009 EnterpriseCommerce Server 2009 Standard

Simptomi


Razmotrite sledeći slučaj: na računaru na kome je instaliran Microsoft Commerce Server 2009, pokrenete Microsoft SharePoint Commerce usluga čarobnjak za konfiguraciju (SharePointCommerceServicesConfiguration.exe) da biste kreirali kao podrazumevanu lokaciju ili a savremene lokacije. U ovom scenariju, čarobnjak neće kreirati lokacije uspešno. Pored toga, evidentira sljedeću poruku:
Obradom kreiranje ključa za šifrovanje profil je merio prodreti ** greška: isteklo je obradom kreiranje profila ključa za šifrovanje. STAK: u Microsoft.Commerce.Portal.Setup.CommandObjects.CreateProfileKeyCommand.Execute() u Microsoft.Commerce.Portal.Setup.UI.Confirmation.Timer_Tick (Object sender, EventArgs e) obradom kreiranje ključa za šifrovanje profil isteklo je. STAK: U Microsoft.Commerce.Portal.Setup.CommandObjects.CreateProfileKeyCommand.Execute() u Microsoft.Commerce.Portal.Setup.UI.Confirmation.Timer_Tick (Object sender, EventArgs e).

Uzrok


Problem se javlja jer CreateProfileKeyCommand.Execute() metod koji koristi čarobnjak podešava vremenskog ograničenja na 10 sekundi. Međutim, u nekim okruženjima može potrajati duže od 10 sekundi za kreiranje profila za šifrovanje ključa.

Rešenje


Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije: Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.Napomena Ova hitna ispravka nije primenljiva na Commerce Server 2009 predložak paket.

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ovaj paket.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene ovaj paket.

Informacije o zameni hitne

Ovaj paket ne zamenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku paket.

Informacije o datoteci

Engleski (Sjedinjene Države) verzija ove hitne ispravke koristi Microsoft Windows Installer paket instalirati prilagodbeni popravak. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.
Ime datotekeVerzija datotekeVeličina datotekeDatumVremePlatforma
Microsoft.commerce.portal.setup.dll1.0.20123.26214,91226-Sep-201021:37x86

Status


Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija


Za više informacija o tome kako konfigurirati SharePoint Commerce usluga, posetite sledeću MSDN Web stranicu: