Ispravka: Izjava u svojstvu PollStatement neispravno pokreće ako je prijem lokaciju za SQL Server koristi zasnovane na WCF BizTalk Adapter

Primenjuje se na: BizTalk Adapters

Ovaj članak se odnosi na sledeći proizvod:
  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0
  • Microsoft BizTalk Adapter Pack 2010
  • Zasnovan na samostalnom WCF BizTalk Adapter za SQL Server

Simptomi


Razmotrite sledeći slučaj:
  • Imate na računaru koji koristi Microsoft BizTalk Server 2006 R2, Microsoft BizTalk Server 2009 ili Microsoft BizTalk Server 2010.  
  • Kreirajte prijem lokaciju koja koristi adapter za LOBOM SQL Adapter SDK-bitne Windows Communication Foundation (WCF) da primi poruke u Microsoft SQL Server bazu podataka. Na primer, koristite prilagođene adapter koji ima sqlBinding obavezujuća izabran tip ili koristite zasnovane na WCF BizTalk Adapter za SQL Server iz Microsoft BizTalk Adapter Pack 2.0 ili BizTalk Adapter Pack 2010.
  • Navedite izjavu u svojstvu PolledDataAvailableStatement dati podatak-pozitivna.
U ovom slučaju, izjavu u kojoj je navedeno u svojstvu PollStatement nepravilno naići.

Rešenje


Kumulativna ispravka informacije

BizTalk Adapter Pack 2010

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka 1 za BizTalk Adapter Pack 2010.  Za više informacija o tome kako nabaviti paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja: 2539794 kumulativni paket za ažuriranje 1 za BizTalk Adapter Pack 2010

BizTalk Adapter Pack 2.0

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka 2 za BizTalk Adapter Pack 2.0. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2531605 Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Adapter Pack 2.0

Status


Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference


Za više informacija o tome kako da primaju poruke promenio podatke zasnovane na biračkim iz SQL Server pomoću WCF kanal modela, posetite sledeću MSDN Web lokaciji:Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server