Opis Office Web Apps SP2

Primenjuje se na: Excel Web AppPowerPoint Web AppWord Web App

Uvod


Microsoft Office Web Apps servisni paket 2 (SP2) obezbeđuje najnovije ispravke za Office Web Apps. Pored toga, servisni paket uključuje dve vrste ispravki:
  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su kreirane specijalno za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.
  • Sva javna ažuriranja objavljena do 2013 maja i sve kumulativne dopune koje su objavljene do aprila 2013.

Rešenje


Kako nabaviti i instalirati servisni paket

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download Odmah preuzmite paket Microsoft Office Web Apps servisni paket 2. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži
Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletni spisak svih IZDATIH SP2 serverskih paketa, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2687522 lista svih SharePoint 2010 i Office Server 2010 SP2 paketa
Lista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket. Preuzmite Microsoft Office i SharePoint 2010 Service Pack 2 promjene. xlsx paket odmah. Download Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku. Poznati problemi i promene ponašanja U sljedećem članku iz Microsoftove baze znanja (KB) opisuje se poznati problem ili promene ponašanja do kojih dolazi nakon instalacije ovog servisnog paketa:
  • 2687520 poznatih problema kada instalirate Office 2010 SP2 i SHAREPOINT 2010 SP2
Tehničke informacije za više informacija o ovom servisnom paketu koji uključuje listu pogođenih datoteka kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2687524 Tehnički detalji o izdanjima SharePoint 2010 i Office Server 2010 SP2