Opis Officea 2013 Update 2760344: april 8, 2014

Primenjuje se na: Office Home and Business 2013Office Home and Student 2013Office Home and Student 2013 RT

Uvod


Ovaj članak opisuje ispravku 2760344 za Microsoft Office 2013 i Office Home and Student 2013 RT koji su objavljeni 2014 8. Ovde su uključene i veze za preuzimanje za ovu ispravku. Ova ispravka obezbeđuje najnovije ispravke za Office 2013. Takođe uključuje i poboljšanje stabilnosti i performansi.

Preuzmite i instalirajte ispravku

Možete da koristite funkciju Windows Update da biste preuzeli i instalirali ispravku (preporučeno). Belešku Ispravka za Office Home and Student 2013 RT dostupna je samo na lokaciji Microsoft Update. ova ispravka je dostupna i za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Belešku Ova ispravka se odnosi na izdanje Office-a za Microsoft Installer (. msi) na verziju 2013. Ova dopuna se ne primenjuje na Office 2013 za izdanje "Klikni na pokretanje" kao što je Microsoft Office 365 Home Premium.Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži
Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate ovu dopunu, ne morate ponovo pokretati računar.

Više informacija


TechCenter Office sistema sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office. Za više informacija o TechCenter za Office System posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju: