Opis Microsoft Project servera 2013 servisni paket 1 (SP1)

Primenjuje se na: Project Server 2013

Uvod


Microsoft Project Server 2013 servisni paket 1 (SP1) obezbeđuje najnovije ispravke za Project Server 2013. Ovaj servisni paket sadrži dve vrste ispravki:
  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su uključene u ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke uključuju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.
  • Sve mesečne bezbednosne dopune objavljene do januara 2014 i sve kumulativne dopune koje su objavljene do decembra 2013.

Rešenje


Kako nabaviti i instalirati servisni paket

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži
Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke. Za više informacija o kompletnih listi svih izdatih servisnog paketa za SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2880556 lista svih servisnih paketa 1 (SP1) paketa za Microsoft SharePoint Server 2013 i srodne proizvode servera

Lista koja se može preuzeti, a koje servisni paket popravlja

Sledeća radna sveska je dostupna za preuzimanje. Ova radna sveska navodi probleme koje je popravio ovaj servisni paket.Belešku Ova radna sveska je dostupna samo na engleskom jeziku.

Tehničke informacije

Za više informacija o ovom servisnom paketu kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
2817458 Tehnički detalji o servisnom paketu 1 (SP1) za Microsoft SharePoint Server 2013 i srodni proizvodi servera