Ispravka za kompatibilnost za čuvanje Windows ažurne u operativnom sistemu Windows 7

Primenjuje se na: Windows 7

Uvod


Ovo ažuriranje izvršava dijagnostiku na Windows sistemima koje učestvuju u Windows programu za obogaćivanje korisničkog iskustva. Za dijagnostiku procenite kompatibilnost statusa Windows ekosistem i pomoći korporaciji Microsoft da bi se osigurala aplikacije i kompatibilnost uređaja za sve nadopune za Windows. Ne postoji GWX ili nadogradnje funkcionalnosti sadržanih u ovu ispravku.

Nabavljanje ove ispravke

1. metod: Windows Update

Ova ispravka je dostupna sa lokacije Windows Update. Za više informacija o tome kako da pokrenete Windows Update, da vidimo Kako da se ispravke preko Windows Update.

2. metod: Microsoft Update Catalog

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Web lokaciju Microsoft Update Catalog .

Reference


Za više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da idem članak u Microsoft bazi znanja:

824684 opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Informacije o datoteci


Engleski (Sjedinjene Države) verzije ova softverska ispravka instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom pristrasnost računanja vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu promeniti kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Dodatne informacije o datotekama