MS14-059: opis sigurnosne nadopune za ASP.NET MVC 2,0: oktobar 14, 2014

Primenjuje se na: ASP.NET MVC 2.0

Uvod


Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS14-059. Da biste saznali više o ovom biltenu za bezbednost:

Informacije o preuzimanju

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje na sajtu Microsoft Download Center.

Za sve podržane verzije sistema Microsoft ASP.NET

Odmah preuzmite paket. Download Datum izdavanja: 14. oktobar 2014

Za informacije o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži

Više informacija


  • Za više informacija o opcijama primene da biste rešili ovu bezbednosnu ranjivost, pogledajte MS14-059 bezbednosni bilten. Ova ispravka će biti ponuđena putem lokacije Microsoft Update, Microsoft centra za preuzimanje i ažuriranih paketa Naget. Bezbednosni bilten će obezbediti ispravne smernice za koja je potrebna opcija primene da bi se osiguralo da računar i aplikacije budu bezbedni.
  • Takođe, pogledajte odeljak "Ažuriranje najčešćih pitanja" u MS14-059 da biste bolje razumeli kako su podržane Microsoft bezbednosne ispravke za .NET biblioteke Naget, kako da utvrdite koja se verzija ASP.net modela-prikaza-kontrolera (MVC) instalira na računaru, koji računari nude ažuriranje putem usluge Microsoft Update i druge važne informacije.

Informacije o datoteci


Verzija ove softverske ispravke za engleski (Sjedinjene Države) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru su prikazani u vašem lokalnom vremenu i sa trenutnim računom za letnje/zimsko računanje vremena (DST). Osim toga, datumi i vremena mogu da se promene kada izvršavate određene operacije na datotekama.
Ime datotekeVerzija datotekeVeličina datotekeDatumVreme
Eula.rtfNot applicable132.06114-Aug-201419:24
System.web.mvc.dll2.0.60814.0376.46414-Aug-201419:52