Sve o na MSN aplikacija za novac

Primenjuje se na: MSN

Ako imate problema sa novcem aplikaciju, doљao si na pravo mesto.Postoje neke jednostavne stvari koje možete učiniti da biste rešili većinu problema sa MSN apps.

  • Prvo, biti sigurni da ste povezani sa Internetom. Ako ste na mobilnom uređaju, kao i od vruće tačke Wi-Fi, budite sigurni da ste dozvolili uređaju koristiti svoje mobilne usluge.
  • Zatim, uverite se da ste prijavljeni vaš Microsoft nalog i da koristite isti nalog Microsoft na uređaje koje želite da delite informacije.
  • Pokreni aplikaciju i koristiti malo pre provere da vidim ako je uživo pločice ažurira. Ako koristite aplikaciju po prvi put, to može da preuzme ispravke i neke funkcije možda reagirati sporije nego što je očekivano.

Ako vidite na određenu poruku o grešci, Pošalji povratne informacije od unutar aplikaciju i uključiti poruku o grešci u vaše povratne informacije.

Akcija info sekcije

Često postavljana pitanja

Pošalji ideje za poboljšanje aplikaciju

Voleli bi to čuti od tebe! Pošalji svoje misli, komentare i druge povratne informacije od unutar aplikacija.Ako koristite Windows: iz matične stranice na aplikaciju, pomerite se skroz udesno dok ne vidite odeljak Sledeće korake . Slavine ili Izaberite Pošalji povratnu informaciju.Ako koristite Windows telefon: tapnite na dugme, a zatim tapnite na dugme Pošalji povratne informacije.