MSN Explorer: Otkažete svoj nalog

Primenjuje se na: MSN Explorer (Premium/Dial-up)

Pitate se kako da otkažete svoj MSN Explorer nalog?Pre nego što otkažete, ne zaboravite da filter neželjene e-pošte za MSN sazna vaše željene postavke da sačuvate poruke želite i baciti oni ne. Takođe, Vaša pretplata MSN dolazi sa besplatne antivirusne zaštite od najboljih kompanija u industriji.Ako ste doneli odluku da otkažete svoj MSN nalog, samo znam da smo vrednost naših kupaca i posvećen izradi web iskustva bolje nego ikada. Nadam se da nas ponovo razmotrite. Takođe se razmatra na sledeći način:
  • Ako ti se prebacujemo veza širokog propusnog opsega, daljeg korišćenja MSN! Sa MSN Premium, možete da proširite mogućnosti nove veze širokog propusnog opsega ili druge internet pristup usluga i i dalje uživaju svih sjajnih funkcija MSN, uključujući e-mail, blokator iskačućih prozora, zaštitnog zida i antivirusnog softvera.
  • Ako se pomerate, MSN možete da premestite sa tobom. Ako ste član MSN Dial-Up, ne morate da otkažete svoj nalog. Izaberite stavku Postavke veze znak za MSN Dial-Up na ekranu, da proverim lokalne brojeve.

Da biste otkazali svoj nalog, obratite se Korisničkoj podršci u MSN.