11. avgust 2015, ispravka za projekat 2013 (KB3055022)

Primenjuje se na: Project Standard 2013Project Professional 2013

Ovaj članak opisuje ažuriranje KB3055022 za Microsoft Project 2013, koja je objavljena u 11 avgusta, 2015. Ova ispravka je je preduslov. Imajte na umu da odnosi nadopunu Microsoftova centra za preuzimanje Microsoft Installer (.msi)-zasnovan izdanje Office 2013. Ne odnosi se na u izdanjima Office 2013 Klikni i Pokreni kao što je Microsoft Office 365 kući. (Kako utvrditi?)

Poboljšanja i ispravke


Rešava sledeće probleme:
 • Pri kreiranju vizuelnog izveštaj koji je na osnovu podataka o korišćenju zadataka u projektu 2013 i podesite nivo opciju korišćenja podataka na nekoliko nedelja, možda ćete dobiti sljedeću poruku o pogrešci:
  Došlo je do nepoznate greške. Došlo je do greške i nije moguće dovršiti traženu radnju u ovom trenutku.
  Takođe možete dobiti na prethodnu poruku o grešci kada pokušate da sačuvate podatke za kocku. Zatim, ako kliknete na dugme u redu, dobijate sledeću poruku o grešci:
  Ovo nije važeće ime datoteke. Imena datoteka moraju biti manje od 255 znakova, a oni ne može sadržati sledeće znakove: \ "/;? < > |
 • Ako je subproject u glavni projekat ima sudar osnovne linije koja prethodi datumu početka dok je glavni projekat nema osnova da postavite za zadatak koji predstavlja u subproject, možda nećete moći da kreirate vizuelni izveštaj za glavni projekat u 2013 godini projekta. Umesto toga, dobijate sledeću poruku o grešci:
  Pojavila se nepoznata greška. Došlo je do greške i nije moguće dovršiti traženu radnju u ovom trenutku.
 • Kada koristite projekta 2013 otvaranje projekta koja je sačuvana u projektu Web aplikaciju, datum početka i datum završetka zadatka je da poništi do ograničenja datuma umesto datume koji je planiran je prema pridruženi rezime zadatka. Do ovog problema dolazi ako postavite opciju Izračunaj projekat nakon svake Uredivan.
 • Kada pokušate da sinhronizujete zadatke sa SharePoint liste zadataka projekta 2013, projekat 2013 padovima.
 • Razmotrite sledeći slučaj:
  • Projekat 2013 koristite da biste otvorili datoteku projekta (.mpp) iz SharePoint biblioteke dokumenata.
  • Sačuvate datoteku u formatu datoteke primenili kao što je .txt, csv ili xlsx.
  • MPP datoteke otvorene.
  • Napravite neke promene u projektu, a zatim je sačuvajte.
  U ovom slučaju, promene koje ste napravili u datoteci MPP ne čuvaju kako treba.
 • Ako sačuvate projekat kao .xml datoteku, informacije iz prilagođenog kalendara nije sačuvan. Stoga, kada otvorite .xml datoteku, informacije iz kalendara nije pronađena.
 • Kada otvorite XML datoteku projekta u 2013 godini projekta, prekretnicu zadatka koji je označen kao dovršen neispravno postavljene na 99%.
 • Kada postavite osnova za projekat 2013 godine projekta, ako je trošak resursa dodeljena prekretnicu zadatka, zbir je zahvaljujući trošak za da zadatak nije ispravno prikazan kao zadatak preostalih troškova.

Kako da preuzmete i instalirate ispravku


Microsoft Update

Koristite Microsoft Update da automatski preuzima i instalira ispravku.

Centar za preuzimanje

Ova ispravka je dostupna i za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center.Ako niste sigurni kakva platforma (32-bitni ili 64-bitni) koristite, pogledajte vodim 32-bitni ili 64-bitni Office? Pored toga, pogledajte više informacija o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku .

Informacije o nadopuni


Informacije o ponovnom pokretanju

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku.

Preduslov

Da biste primijenili ovo ažuriranje, morate imati instaliran Microsoft Project 2013 Service Pack 1 .

Više informacija


Da biste utvrdili da li instalaciju sistema Office Klikni i pokreni ili sedištem MSI, slijedite ove korake:
 1. Pokretanje projekta 2013.
 2. U meniju datoteka , izaberite nalog.
 3. Za Office 2013 Klikni i pokreni instalacije, prikazuje Opcije za ažuriranje stavke. Za MSI-bitne instalacije, stavku Opcije ažuriranja se neće prikazati.
Office 2013 Klikni i Pokreni instalacijuZasnovane na MSI Office 2013
The screenshot for Project Click to Run The screenshot for Project MSI

Reference


Da vidite informacije o standardnoj terminologiji koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki . TechCenter za Office System sadrži najnovije administrativne dopune i strateški raspoređivanje resursa za sve verzije programa Office.