January 12, 2016, Update za SharePoint Designer 2013 (KB3114337)

Primenjuje se na: SharePoint Designer 2013

Ovaj članak opisuje ispravku KB3114337 za Microsoft SharePoint Designer 2013, koji je objavljen 2016 12. Ova dopuna ima preduslov.

Poboljšanja i popravke


Rešava sledeći problem:
Kada pokušate da kreirate SharePoint 2013 tok posla u programu SharePoint Designer 2013 na računaru na kojem je instaliran Microsoft. aktivnosti. dll, dobićete sledeću poruku o grešci:
Aktivnosti na strani servera su ažurirane. Potrebno je da ponovo pokrenete SharePoint Designer da biste koristili ažuriranu verziju aktivnosti.

Kako preuzeti i instalirati nadopunu


Microsoft Update

Koristite Microsoft Update da biste automatski preuzeli i instalirali ispravku.

Microsoft Update Catalog

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Ako niste sigurni koju platformu (32-bitnu ili 64-bitni) koristite, pogledajte da li je pokrenut 32-bitni ili 64-bit Office? Pored toga, pogledajte više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške.

Informacije o ažuriranju


Informacije o ponovnom pokretanju

Nakon instaliranja ove nadopune možda ćete morati ponovo pokrenuti računalo.

Preduslov

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliran Microsoft SharePoint Designer 2013 servisni paket 1 .

Reference


Saznajte više o standardnoj terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki. TechCenter Office sistema sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office.

Informacije o datoteci


Globalna verzija ove ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.