June 7, 2016, ispravka za Office 2016 (KB3115081)

Primenjuje se na: Office Home and Business 2016Office Home and Student 2016Office Professional 2016

Ovaj članak opisuje ispravku KB3115081 za Microsoft Office 2016, koji je objavljen 2016 7. Ova dopuna ima preduslov. Imajte na umu da se ispravka na Microsoft centru za preuzimanje odnosi na izdanje Office 2016 programa Microsoft Installer (. msi). Ne primenjuje se na izdanja Office 2016, kao što je Microsoft Office 365 Home. (Kako utvrditi?)

Poboljšanja i popravke


Rešava sledeći problem:
Ne možete da koristite Office 2016 aplikacije za otvaranje datoteka sa SharePoint servera na kojima je potrebna potvrda identiteta certifikata.

Kako preuzeti i instalirati nadopunu


Microsoft Update

Koristite Microsoft Update da biste automatski preuzeli i instalirali ispravku.

Download Center

Ova ispravka je dostupna i za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center.Ako niste sigurni koju platformu (32-bitnu ili 64-bitni) koristite, pogledajte da li je pokrenut 32-bitni ili 64-bit Office? Pored toga, pogledajte više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške.

Informacije o ažuriranju


Preduslov

Da biste primenili ovu ispravku, morate da imate instaliran Microsoft Office 2016.

Informacije o ponovnom pokretanju

Nakon instaliranja ove nadopune možda ćete morati ponovo pokrenuti računalo.

Više informacija


Da biste utvrdili da li se vaša instalacija sistema Office nalazi na računaru-za pokretanje ili MSI, sledite ove korake:
  1. Pokrenite aplikaciju Office 2016.
  2. U meniju " datoteka " izaberite stavku " nalog".
  3. Za Office 2016 instalacije u funkciji "za", prikazuje se stavka " Opcije ažuriranja ". Za instalacije koje se zasnivaju na MSI-u, stavka Opcije ažuriranja nije prikazana.
Office 2016 "instalacija na pokretanje"MSI-based Office 2016
The screenshot for Word click to run The screenshot for Word MSI

Reference


Saznajte više o standardnoj terminologiji koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih dopuna. TechCenter Office sistema sadrži najnovije administrativne dopune i strateške resurse za primenu za sve verzije sistema Office.

Informacije o datoteci


Globalna verzija ove ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu "vremenska zona" u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.