10. aprila 2018, ažuriranje za SharePoint Enterprise Server 2016 (KB4018340)

Primenjuje se na: SharePoint Server 2016

Ovaj članak opisuje ispravku 4018340 za Microsoft SharePoint Enterprise Server 2016 godine koja je objavljena u aprilu 10, 2018. Ova ispravka je je preduslov.

Ovo javno ažuriranje isporučuje na prvi paket sa novim opcijama (funkcija Pack 1) za SharePoint Server 2016, koja sadrži sledeće funkcije:

  • Administrativni postupci vođenja evidencije
  • MinRole poboljšanja
  • Prilagođene SharePoint pločice
  • Hibrid nadzor formula (pregled)
  • Hibrid taksonomije (pregled)
  • OneDrive API za SharePoint na više lokacija
  • OneDrive za moderan poslovno iskustvo (dostupno klijentima programom Software Assurance)

OneDrive za poslovne moderne korisničko iskustvo zahteva ugovor od aktivne programom Software Assurance u vreme kada je omogućena pomoću instalacije javne ažuriranja ili ručno ovlašćenja. Ako nemate ugovor od aktivne programom Software Assurance u doba ovlašćenja, onda morate isključiti OneDrive za poslovne modernog korisničkog iskustva. Vidim novih značajki programa u novembru 2016 javna ažuriranja za SharePoint Server 2016 (funkcija Pack 1) za više informacija.

Poboljšanja i ispravke


Ova ispravka rešava problem do koga oznaka simbol dvostrukog hash (#) prikazuje u poruci informacija na svim jezicima kada pokrenete nakon oznaku hash (#).

Kako da preuzmete i instalirate ispravku


Centar za preuzimanje

Ova ispravka je dostupna samo za ručno preuzimanje i instalaciju sa lokacije Microsoft Download Center.

Download Odmah preuzmite ispravku KB4018340 za SharePoint Enterprise Server 2016

Informacije o nadopuni


Preduslovi

Da biste primijenili ovo ažuriranje, morate imati Microsoft SharePoint Server 2016 instaliran.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku.

Reference


Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja. TechCenter za Office System sadrži najnovije administrativne dopune i strateški raspoređivanje resursa za sve verzije programa Office.

Informacije o datoteci


Engleski (Sjedinjene Države) verzije ova softverska ispravka instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom pristrasnost računanja vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu promeniti kada izvršavate određene operacije na datotekama.

x64