Slanje povratnih informacija korporaciji Microsoft preko aplikacije Čvorište za povratne informacije

Primenjuje se na: Windows 10

Šta predstavlja Čvorište za povratne informacije? 

Aplikacija Čvorište za povratne informacije vam omogućava da obavestite Microsoft o bilo kom problemu na koji naiđete dok koristite Windows 10 i pošaljete predloge da biste nam pomogli da poboljšamo utisak pri radu operativnog sistema Windows 10.

Evo gde možete da pronađete ovu aplikaciju

Ako imate Windows 10, Čvorište za povratne informacije je ugrađeno u operativni sistem. Da biste je pronašli, pritisnite taster Start , a zatim izaberite Čvorište za povratne informacije . Ako imate neku drugu verziju operativnog sistema Windows, preuzmite Čvorište za povratne informacije iz prodavnice Microsoft Store, ili možete da kliknete na dugme u nastavku: 

Otvaranje Čvorišta za povratne informacije

Evo kako možete da koristite ovu aplikaciju

Pogledajte video zapis ili sledite korake u nastavku i bićete spremni da delite povratne informacije sa korporacijom Microsoft. 

 1. Na početnoj stranici otkucajte problem ili predlog u polju za pretragu.
 2. Ako vidite povratne informacije koje se podudaraju sa problemom ili predlogom o kom želite da nas obavestite, sve što treba da uradite je da kliknete na Dodaj glas.
 3. Ako ne pronađete povratne informacije koje se u dovoljnoj meri podudaraju sa vašima, izaberite Dodaj nove povratne informacije.
 4. Potom izaberite Problem ili Predlog da bismo znali o kakvim povratnim informacijama se radi.
 5. Unesite naslov za povratne informacije u polje Rezime povratnih informacija, tako da ostali mogu da ih pronađu.
 6. Potom unesite u polje Pružite nam više detalja više o povratnim informacijama. Na primer, ako postoji problem, objasnite kako ste naišli na njega. 
 7. Da biste se postarali da vaše povratne informacije dođu do pravog tima, izaberite Prikaži predloge kategorija i odaberite kategoriju koja će uklopiti vaše povratne informacije.
 8. Izaberite Prosledi, i povratne informacije će biti poslate. 

Kako da izbrišete povratne informacije

Ako želite da izbrišete neke od svojih povratnih informacija u Čvorištu za povratne informacije,

 1. Posetite stranicu Prijavite nedoumicu u vezi sa privatnošću.
 2. Izaberite Želim da uputim zahtev u vezi sa ličnim podacima.
 3. Zatim izaberite stavku Želim da uputim zahtev u vezi sa ličnim podacima koje Microsoft ima o meni, a koji se odnose na Microsoft nalog.
 4. Izaberite Prijavite se.
 5. U okviru Šta vam je danas potrebno od našeg tima za privatnost pružite nam detalje o povratnim informacijama koje želite da izbrišete.

Ako vam je hitno potrebna pomoć, obratite se Microsoft podršci.