18. jul 2018. – KB4338816 (pregled mesečne zbirne ispravke)

Primenjuje se na: Windows Server 2012Windows Embedded 8 Standard

Poboljšanja i popravke


Ova nebezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4338830 (objavljena 10. jula 2018), kao i nova poboljšanja kvaliteta, poput uvida u narednu mesečnu zbirnu ispravku:

  • Rešava dodatne probleme sa ažuriranjem informacija o vremenskoj zoni. 
  • Rešen je problem zbog kog nakon prijavljivanja korisnika nisu povezani svi mrežni štampači. HKEY_USERS\User\Printers\Connections Key prikazuje odgovarajuće mrežne štampače za pogođenog korisnika. Međutim, lista mrežnih štampača iz ovog ključa registratora nije popunjena ni u jednoj aplikaciji, uključujući Microsoft beležnicu ili Uređaji i štampači. Štampači mogu nestati ili prestati da rade.
  • Rešava problem zbog koga neki uređaji na kojima su pokrenuta radna opterećenja nadgledanja mreže mogu da prime grešku zaustavljanja 0xD1 zbog stanja trke nakon instalacije julske ispravke.
  • Rešava problem zbog koga ponovno pokretanje SQL Server usluge možda povremeno neće uspeti usled greške „Tcp port je već u upotrebi“.
  • Rešava problem koji se javlja kada administrator pokuša da zaustavi World Wide Web Publishing Service (W3SVC). W3SVC ostaje u stanju „zaustavljanja“, s tim što ne može u potpunosti da se zaustavi ili ne može da se ponovo pokrene.

 

Poznati problemi u ovoj ispravci


Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke


Ova ispravka je navedena kao preporučena u usluzi Windows Update. Da biste saznali dodatne informacije o tome kako da koristite uslugu Windows Update, pročitajte članak Uputstvo za preuzimanje ispravki u usluzi Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4338816