27. februar 2020. – KB4535996 (verzije operativnog sistema 18362.693 i 18363.693)

Primenjuje se na: Windows 10, version 1903, all editionsWindows Server version 1903Windows 10, version 1909, all editions

Istaknute ispravke


  • Ažurira problem koji sprečava aplikaciju govorne platforme da se otvori nekoliko minuta u okruženju gde je velika buka. 
  • Ažurira problem koji smanjuje kvalitet slike u matičnom okruženju aplikacije Windows Mixed Reality (WMR). 
  • Ažurira problem koji može da spreči učitavanje ActiveX sadržaja.
  • Poboljšava performanse baterije tokom modernog stanja pripravnosti. 
  • Ažurira problem koji uzrokuje da Microsoft narator prestaje da radi kada je korisnički sesija duže od 30 minuta. 
  • Rešava problem koji dodaje neželjeni raspored tastera na tastaturi kao podrazumevani nakon nadogradnje, čak i ako ste ga već uklonili. 
  • Ažurira problem koji sprečava ispravno prikazivanje polja za Windows Search. 
  • Ažurira problem koji sprečava da se korisnički interfejs sa postavkama štampača prikazuje ispravno. 
  • Ažurira problem koji sprečava neke aplikacije da štampaju na mrežne štampače. 

Poboljšanja i popravke


Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci


Simptom Privremeno rešenje
Uređaji koji koriste ručno ili automatski konfigurisani proxy server, naročito u virtuelnoj privatnoj mreži (VPN), mogu da prikažu status ograničene ili nepostojeće internet veze u okviru indikatora statusa mrežne povezanosti (NCSI) na sistemskoj traci poslova. Ovo može da se desi kada se povežete na VPN mrežu ili prekinete vezu sa njom, ili nakon promene statusa između te dve radnje. Uređaji sa ovim problemom mogu da imaju problema i sa dolaskom do interneta u okviru aplikacija koje koriste WinHTTP ili WinInet. U primere aplikacija na koje to može da utiče spadaju, bez ograničenja, Microsoft timovi, Microsoft Office, Microsoft Office 365, Microsoft Outlook, Internet Explorer 11 i neke verzije pregledača Microsoft Edge.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4554364.

Zbog greške, neki klijenti koji kupe Windows 10 Pro Education uređaj, mogu da prime originalno izdanje operativnog sistema Windows 10 Education.

, Windows 10 pro Edukit verzije u komercijalnoj verziji operativnog sistema Windows 10 pro i Windows 10 verzije obrazovanja u operativnom sistemu Windows 10 Enterprise. Ne očekuje se da ova greška uvede negativna iskustva za klijente.

Više informacija:

Rešenje za ovaj problem će biti objavljeno u budućoj ispravci servisiranja koja sprečava korisnike da uđu u ovo stanje.
Nakon instaliranja ove ispravke na Windows 10 uređaju pomoću WWAN LTE modema, pristup internetu možda neće biti moguć. Međutim, indikator statusa mrežne povezanosti (NCSI) na sistemskoj traci poslova možda i dalje ukazuje na to da ste povezani sa internetom. Ovaj problem se rešava u KB4559004.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke


Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4538674) će biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja Dostupno Naredni korak
Windows Update ili Microsoft Update Da Izaberite Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Windows Update. U raspoloživim dostupnom programu opcionalne ispravke pronaći ćete vezu za preuzimanje i instaliranje ispravke.
Katalog Microsoft Update Da Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.
Windows Server Update Services (WSUS) Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10, verzija 1903 i novije verzije

Klasifikacija: Ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovom ažuriranju, preuzmite informacije o datotekama za kumulativno ažuriranje 4535996

Napomenu Neke datoteke pogrešno imaju "nije primenljivo" u koloni "CSV datoteka" u koloni "verzija datoteke". To može dovesti do lažnih pozitivnih ili lažnih negativnih grešaka prilikom korišćenja nekih alatki trećih strana za prepoznavanje skeniranja radi provere valjanosti verzije.