11. februar 2020. – KB4537764 (verzija OS 14393.3504)

Primenjuje se na: Windows 10, version 1607, all editionsWindows Server 2016

Istaknute stavke


  • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada koristite Internet Explorer ili Microsoft Edge.
  • Ispravke skladištenja i upravljanja datotekama.
  • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja spoljnih uređaja (kao što su upravljači za igru i veb kamere) i ulaznih uređaja kao što je miš, tastatura ili nalivpero.
  • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada koristite proizvode sistema Microsoft Office.

Poboljšanja i popravke


Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Bezbednosne ispravke za pretraživače Internet Explorer i Microsoft Edge, komponentu Microsoft Graphics, Windows Graphics, Windows Input i Composition, Windows Media, Windows ljusku, Microsoft Scripting Engine, Windows Fundamentals, Windows Cryptography, Windows virtuelizaciju, Windows Hyper-V, Windows osnovno umrežavanje, Windows periferijske uređaje, Windows bezbednost na mreži i kontejnere, Windows Storage i sistem datoteka i Windows Server.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaj će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci


Simptom Zaobilazno rešenje
Nakon instaliranja ispravke KB4467684 usluga klastera možda neće uspeti da se pokrene uz grešku „2245 (NERR_PasswordTooShort)“ ako su smernice grupe „Minimalna dužina lozinke“ konfigurisane sa više od 14 znakova.

Podesite podrazumevane smernice „Minimalna dužina lozinke“ domena na 14 znakova ili manje od toga.

Microsoft radi na rešenju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Određene operacije, poput preimenovanja, koje obavljate na datotekama i fasciklama koje se nalaze na Deljenom volumenu klastera (CSV) možda neće uspeti zbog greške „STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)“. To se događa kada obavljate operaciju na čvoru vlasnika CSV-a iz procesa koji nema administratorske privilegije.

Uradite nešto od navedenog:

  • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije.
  • Obavite operaciju iz čvora koji nema vlasništvo nad CSV-om.
Microsoft radi na rešenju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.
Možda ćete naići na probleme prilikom korišćenja slika kontejnera sistema Windows Server za ovu ispravku. Više informacija o ovom problemu potražite u ispravci KB4542617.

Kako da preuzmete ovu ispravku


Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja i ublažavaju potencijalne probleme sa instaliranjem najnovije kumulativne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Za više informacija o SSU ispravkama pogledajte članak Servisne stek ispravke i članak Servisne stek ispravke (SSU): najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđen najnoviji SSU (KB4520724). Da biste dobili zaseban paket za najnoviji SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja Dostupno Naredni korak
Windows Update i Microsoft Update Da Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.
Katalog Microsoft Update Da Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.
Windows Server Update Services (WSUS) Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4537764