14. april 2020. – KB4549951 (OS verzija 18362.778 i 18363.778)

Primenjuje se na: Windows 10, version 1903, all editionsWindows Server version 1903Windows 10, version 1909, all editions

Istaknute ispravke


 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft Office proizvoda.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada Windows obavlja osnovne operacije.
 • Ispravke skladištenja i upravljanja datotekama.

Poboljšanja i popravke


  Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

  Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

  Poznati problemi u ovoj ispravci


  Simptom Privremeno rešenje
  Videli smo izveštaje na društvenim medijima u vezi sa ispravkom KB4549951 koji pominju Bluetooth, grešku zaustavljanja sa plavim ekranom i druge srodne probleme.

  Do sada nismo videli da su se ovi problemi prikazali u telemetriji, u podacima o podršci ili na kanalima za povratne informacije klijenata. Neprekidno istražujemo povratne informacije klijenata i pažljivo nadgledamo ovu situaciju.

  Napomena Ako naiđete na bilo kakve probleme, obavestite nas o tome. Pružite povratne informacije pomoću tastersku prečicu Windows + F ili idite u " Start " meni i izaberite stavku " čvorište povratnih informacija " kako bismo mogli da istražimo.

  Nakon instaliranja ove ispravke na Windows 10 uređaju pomoću WWAN LTE modema, pristup internetu možda neće biti moguć. Međutim, indikator statusa mrežne povezanosti (NCSI) na sistemskoj traci poslova možda i dalje ukazuje na to da ste povezani sa internetom. Ovaj problem se rešava u KB4559004.

   

  Uputstvo za preuzimanje ove ispravke


  Pre instaliranja ispravke

  Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa instaliranjem najnovije kumulativne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

  Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4552152) će vam biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

  Instaliranje ove ispravke

  Kanal objavljivanja Dostupno Naredni korak
  Windows Update i Microsoft Update Da Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.
  Katalog Microsoft Update Da Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .
  Windows Server Update Services (WSUS) Da

  Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

  Proizvod: Windows 10, verzija 1903 i novije verzije

  Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

   

  Informacije o datoteci

  Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4549951.

  Napomenu Neke datoteke pogrešno imaju "nije primenljivo" u koloni "CSV datoteka" u koloni "verzija datoteke". To može dovesti do lažnih pozitivnih ili lažnih negativnih grešaka prilikom korišćenja nekih alatki trećih strana za prepoznavanje skeniranja radi provere valjanosti verzije.