12. maj 2020. – KB4556799 (OS IT 18362,836 i 18363,836)

Primenjuje se na: Windows 10, version 1903, all editionsWindows Server version 1903Windows 10, version 1909, all editions

Istaknute ispravke


 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada koristite Internet Explorer ili Microsoft Edge.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja ulaznih uređaja kao što su miš, tastatura ili nalivpero.
 • Ispravke verifikacije korisničkih imena i lozinki.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada koristite Microsoft Xbox.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada Windows obavlja osnovne operacije.
 • Ispravke skladištenja i upravljanja datotekama.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada koristite proizvode sistema Microsoft Office.

Poboljšanja i popravke


  Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

  Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

   

  Poznati problemi u ovoj ispravci


  Simptom Privremeno rešenje
  Pregledali smo izveštaje o društvenim medijima i novostima u vezi sa različitim problemima za KB4556799.

  Aktivno sarađujemo sa klijentima koji prijavljuju probleme. Do datuma, nismo videli širok problem u telemetriji, podatke za podršku ili kanale za povratne informacije klijenata. Neprekidno istražujemo povratne informacije klijenata i pažljivo nadziramo ovu situaciju.

  NapomenaAko naiđete na bilo kakve probleme, obavestite nas o tome. Pružite povratne informacije pomoću tasterske prečice Windows + F ili idite u " Start " meni i izaberite stavku " čvorište povratnih informacija " kako bismo mogli da istražimo.
  Nakon instaliranja ove ispravke na Windows 10 uređaju pomoću WWAN LTE modema, pristup internetu možda neće biti moguć. Međutim, indikator statusa mrežne povezanosti (NCSI) na sistemskoj traci poslova možda i dalje ukazuje na to da ste povezani sa internetom. Ovaj problem se rešava u KB4559004.
  Datoteka datoteke lokalnog bezbednosnog organa (LSASS) (LSASS. exe) može da ne uspe na nekim uređajima sa porukom o grešci "kritički sistemski proces, C:\windows\system32\lsas.exe, ne uspjelo se sa kodom statusa c0000008. Računar se sada mora ponovo pokrenuti. " Ovaj problem se rešava u KB4565483.

   

  Uputstvo za preuzimanje ove ispravke


  Pre instaliranja ispravke

  Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa instaliranjem najnovije kumulativne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

  Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4552152) će vam biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

  Instaliranje ove ispravke

  Kanal objavljivanja Dostupno Naredni korak
  Windows Update i Microsoft Update Da Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.
  Katalog Microsoft Update Da Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update
  Windows Server Update Services (WSUS) Da

  Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

  Proizvod: Windows 10, verzija 1903 i novije verzije

  Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

   

  Informacije o datoteci

  Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4556799

  Napomenu Neke datoteke pogrešno imaju "nije primenljivo" u koloni "CSV datoteka" u koloni "verzija datoteke". To može dovesti do lažnih pozitivnih ili lažnih negativnih grešaka prilikom korišćenja nekih alatki trećih strana za prepoznavanje skeniranja radi provere valjanosti verzije.