14. juli 2020 – KB4565511 (OS Build 14393,3808)

Primenjuje se na: Windows 10, version 1607, all editionsWindows Server 2016

Istaknute ispravke


 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja zastarele programaInternet Explorer i Microsoft Edge.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada Windows obavlja osnovne operacije.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada koristite proizvode sistema Microsoft Office.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja ulaznih uređaja (kao što su miš, tastatura ili nalivpero).
 • Poboljšava bezbednost u usluzi Microsoft Store.
 • Ažurira problem koji može da spreči neke aplikacije da štampaju dokumente koji sadrže grafiku ili velike datoteke.

Poboljšanja i popravke


Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • Rešava problem koji uzrokuje da LSASS. exe prekine rad na terminalu serveru kada omogućite daljinsku podršku za akreditive. Kôd izuzetka je 0xc0000374.
 • Rešava problem koji može da prouzrokuje prestanak greške 7 e u sistemu nfssvr. sys na serverima koji pokreću uslugu mrežnog sistema datoteka (NFS). 
 • Rešava problem koji uzrokuje da Windows Management instrukmentation (WMI) dobavljač usluga (WmiPrvSE. exe) ispuљta ključne funkcije registratora kada se upita Win32_RDCentralPublishedDeploymentSettings
 • Rešava problem koji može da spreči neke aplikacije da štampaju dokumente koji sadrže grafiku ili velike datoteke nakon instalacije ispravki za Windows objavljene 9. juna 2020.
 • Bezbednosne ispravke za zaostavštini Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft Scripting Engine, Windows App for for Works i Frameworks, Windows aplikacije, Microsoft grafika komponenta, Windows unos i kompozicija, Windows medijum, Windows Shell, Microsoft prodavnica, Windows Cloud infrastruktura, Windows Osnovni elementi, Windows kernel, Windows MSXML, Windows Server datoteka i grupisane, Windows udaljena radna površina, Windows Update Stak, mašina Microsoft Jet baze podataka i .NET Framework (više informacija potražite u članku sigurnosni Vodič za bezbednosneobjekte).

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima potražite u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci


Simptom Privremeno rešenje
Kada instalirate KB4467684, usluga klastera možda neće uspeti da počne sa greškom "2245 (NERR_PasswordTooShort)" Ako su smernica grupe "Minimalna dužina lozinke" konfigurisana sa većim od 14 znakova.

Postavite podrazumevanu vrednost domena "smernica za minimalnu dužinu lozinke" za manje od ili jednako 14 znakova.

Microsoft radi na rešavanju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke


Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4565912) će vam automatski biti ponuđeno. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja Dostupno Naredni korak
Windows Update i Microsoft Update Da Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.
Katalog Microsoft Update Da Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.
Windows Server Update Services (WSUS) Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4565511