Više ne postoji bilo koji audio reprodukciju nakon te iskopčajte USB audio uređaja sa operativnim sistemom Windows Vista računara

Primenjuje se na: Windows Vista Home BasicWindows Vista Home PremiumWindows Vista Ultimate

Simptomi


Nakon što ste iskopčajte USB audio uređaj kao što je mikrofon ili slušalice na računaru sa operativnim sistemom Microsoft Windows Vista, više ne postoji bilo koji audio reprodukciju. Na primer, ako te iskopčajte USB slušalice čuti zvučnike, postoji nema reprodukcija zvuka iz zvučnika.

Uzrok


Do ovog problema dolazi zato što se Grafik reprodukcije ne otkriva USB audio uređaj je uklonjen. Stoga, na Grafik reprodukcije i dalje pokušava da bi prikazao audio uređaju koji je uklonjen. Kada dođe do ovoga, do problema koja je pomenuta u odeljku „Simptomi”.

Zaobilazno rješenje


Da biste rešili ovaj problem, zaustavite i ponovo pokrenite media player ili ponovo pokrenite računalo nakon svaki put da te iskopčajte USB audio uređaj.

Napomena Kada zaustavite i ponovo pokrenite media player ili ponovo pokrenite računalo, audio projekta je ponovo učitati. Kada je audio projekat je napunio, obnovljena je na Grafik reprodukcije da bi prikazao audio za audio uređaj koji je trenutno priključen na struju.

Status


Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Microsoft redovno objavljuje softverskih dopuna da se pozabave određenim bube. Ako Microsoft objavljuje softversku ispravku da biste rešili ovaj buba, ovaj članak će biti ažuriran sa dodatnim informacijama.