Se može ponovo pokrenuti kada dodate popis koji ima oznaku tipa Windows Vista u datoteku .exe ili .dll datoteku u Windows XP Service Pack 2 (SP2) ili WEPOS


Simptomi


Kada dodate popis koji ima oznaku tipa Microsoft Windows Vista, u datoteku .exe ili .dll datoteku, se može ponovo pokrenuti. Do ovog problema dolazi na za Windows XP Service Pack 2 (SP2)-zasnovan na računaru i na sa operativnim sistemom Windows Embedded za Point of Service (WEPOS) uređaj. Pored toga, ovaj problem se javlja kada pokrene .exe datoteku ili kada se učita .dll datoteku. Sledeći je uzorak manifesta segment koji ima oznaku tipa Microsoft Windows Vista.
//The section between >>>>> and <<<< is the problematic section. 

<assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
<assemblyIdentity version="1.0.0.0" processorArchitecture="X86" name="Synergex.Synergyde.lm" type="win32">
</assemblyIdentity>
<dependency>
<dependentAssembly>
<assemblyIdentity
type="win32" name="Microsoft.VC80.CRT" version="8.0.50608.0" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b">
</assemblyIdentity>
</dependentAssembly>
</dependency>

>>>>>>>>>>>

<ms_asmv3:trustInfo xmlns:ms_asmv3="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3" xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
<ms_asmv3:security xmlns:ms_asmv3="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
<requestedPrivileges>
<requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false">
</requestedExecutionLevel>
</requestedPrivileges>
</ms_asmv3:security>
</ms_asmv3:trustInfo>

<<<<<<<<<<<

</assembly>

Uzrok


Do ovog problema dolazi kada Csrss.exe učitava datoteku .exe ili .dll datoteku koja sadrži popis koji ima oznake tipa datoteke operativnog sistema Windows Vista. Kada prilikom raščlanjivanja ugrađeni manifest, svoje interne memorije mogu korumpirati Ako pronađe jednu oznaku koja ima dva svojstva šeme. Ovo je etiketa iz primera ranije u ovom članku, koja ima dva svojstva šeme:
<ms_asmv3:trustInfo xmlns:ms_asmv3="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3" xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
Kada Csrss.exe naiđe na takvu oznaku, korupciju memorije uzrokuje kršenje prava pristupa u Csrss.exe. Na ovaj način Windows ponovno pokretanje. Krajnjim korisnicima može da reši ovo sticanjem hitnu ispravku koja se spominje u ovom članku. Programeri softvera mogu da biste izbegli ovaj problem uverite se da je samo jednu šemu postoji za sva svojstva u popis putnika. Za ovaj primer, sledeću oznaku da biste izbegli ovaj problem.
<ms_asmv3:trustInfo xmlns:ms_asmv3="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
Manifeste nastale u Visual Studio 2005 možete ponašati ovaj način. Ovaj problem će se obratiti ažuriranu datoteku Mt.exe u Visual Studio 2005 servisni paket 1.

Rezolucija


Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana funkcija koja menja podrazumevano ponašanje proizvoda je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova opcija je namenjena za menjanje samo ponašanja koje ovaj članak opisuje. Primenite funkciju samo na sisteme koji je izričito zahtevaju. Ova funkcija možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako sistem nije ozbiljno pogođen nedostatkom ove funkcije, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovu funkciju.

Ako je funkcija dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili funkciju.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom funkcijom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna funkcija. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što funkcija nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati Windows XP Service Pack 2 ili WEPOS instaliran na računaru.

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.
Ime datotekeVerzija datotekeVeličina datotekeDatumVremenaPlatforma
Sxs.dll5.1.2600.2932713,21616-Jun-200623:45x86

Status


Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija


Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja