"Neuspešno konfigurisanje ispravki za Windows. Vraćanje promena. "Greška prilikom pokušaja instalacije ispravki za Windows

Primenjuje se na: Windows Vista UltimateWindows Vista Ultimate 64-bit EditionWindows Vista Enterprise

Simptomi


Kada pokušate da instalirate ispravke za Windows, dobićete sledeću grešku:
Neuspešno konfigurisanje ispravki za Windows. Vraćanje promena. Nemojte isključiti računar.Belešku Ako dođe do ovog problema, može potrajati oko 30 minuta da bi se promene vratili, a zatim će sistem prikazati Windows ekran za prijavljivanje.

Rešenje


Da biste rešili ovaj problem, koristite sledeće metode počevši od prvog dole navedenog metoda. Ako to ne reši problem, kliknite na dugme "sledeći metod".

1. metod: ponovno pokretanje operativnog sistema Windows i instalacija Windows ispravki u stanju čistog pokretanja sistema

Da biste izvršili čisto pokretanje sistema u operativnom sistemu Windows, pogledajte Kako da obavite čisto pokretanje sistema da biste rešili problem u operativnom sistemu Windows 8, Windows 7 ili Windows Vista. A zatim instalirajte ispravke za Windows u skladu sa vašim operativnim sistemom.

Belešku Instaliranje ispravki za Windows u stanju čistog pokretanja sistema će izbeći instalaciju Windows ispravki koje blokiraju neke druge aplikacije i usluge koje su instalirane u operativnom sistemu Windows.

  2. metod: pokretanje programa za rešavanje problema sa uslugom Windows Update

  3. metod: isključivanje prenosivog medijuma sa računara

  1. Proverite da li neki prenosivi medijum nije uklonjen sa računara, kao što su prenosivi diskovi (Blu-Ray diskovi, DVD-ovi, CD-ovi), memorijske kartice (CompactFlash kartica, bezbedna digitalna kartica, memorijski štap) i USB fleš diskovi.
  2. Iskopčajte sve prenosive medijume.

  Belešku Ovaj prenosivi medijum može izazvati ovaj problem tokom ponovnog pokretanja operativnog sistema Windows.

  4. metod: izvršavanje oporavka sistema

  Kada pokrenete računar pomoću Windows instalacionog diska, možete da izvršite opcije za oporavak sistema pri pokretanju. Da biste to uradili, sledite ove korake:

  Belešku Morate biti prijavljeni na Windows sa administratorskim nalogom da biste dovršili ovaj metod. Ako je ovo računar koji je deo mreže na poslu, trebalo bi da zatražite pomoć od administratora sistema. Za informacije o tome kako da se prijavite u Windows kao administrator, kliknite na neku od sledećih veza, u zavisnosti od verzije operativnog sistema Windows koju koristite:

  Belešku Ako računar nije konfigurisan za pokretanje sa CD-a ili DVD-a ili ako je Windows unapred instaliran na računaru bez CD-ova ili DVD-ova, pogledajte dokumentaciju koja je uključena uz računar da biste potražili uputstva o tome kako da nastavite ili pređite na sledeći metod.

  5. metod: Izvršavanje nadogradnje na mestu (ponovnu instalaciju) (Windows 7 i Windows Vista)

  Izvođenje nadogradnje na jednom mestu će vratiti trenutnu instalaciju operativnog sistema Windows na verziju instalacionog DVD-a. Ovo takođe zahteva instalaciju svih ispravki koje nisu uključene u instalacioni DVD. Ako ste uz računar dobili Windows unapred instaliran, pregledajte dokumentaciju računara za uputstva o tome kako da obavite nadogradnju na mestu. U suprotnom, sledite ove korake.
   
  1. Ubacite Windows Vista ili Windows 7 DVD u DVD jedinicu računara.
  2. U prozoru Podešavanje izaberite odmah Instaliraj.
   • Belešku Ako Windows ne otkrije DVD automatski, sledite ove korake:
    1. Izaberite " Start", a zatim otkucajte disk jedinicu: \ Setup. exe u polju "Započni pretragu". Belešku Čuvar mesta disk jedinice predstavlja oznaku disk jedinice DVD jedinice računara, obično D:\.
    2. Na listi programa izaberite stavku Setup. exe.
    3. U prozoru Podešavanje izaberite odmah Instaliraj.
  3. Kliknite na dugme " Idi na mrežu" da biste nabavili najnovije ispravke za instalaciju (preporučuje se).
  4. Otkucajte CD šifru ako se to od vas zatraži.
  5. Izaberite operativni sistem na stranici " Instalacija operativnog sistema Windows " koju želite da nadogradite.
  6. Izaberite da da prihvatite uslove licenciranja za Microsoft softver.
  7. Na ekranu koji tip instalacije želite? ekran, izaberite stavku Nadogradnja.
  8. Kada se instalacija dovrši, ponovo pokrenite računar.
  Belešku Preporučuje se da napravite rezervnu kopiju svih ličnih datoteka. Više informacija potražite u članku kako da napravite rezervnu kopiju datoteka.

  Više informacija


  Ako ovi metodi nisu rešili problem, možete da koristite Web lokaciju Microsoft usluge korisničke podrške da biste pronašli druga rešenja za svoj problem. Neke usluge koje Web lokacije službe za pružanje podrške za Microsoft pružaju podršku uključuju sledeće:Ako i dalje budete imali problema, možda ćete želeti da se obratite Microsoft podršci.Vraćanje u prethodno stanje ili popravku Windows instalacijezapopravku i oporavak zaWindows 7 Popravka pri pokretanju za operativni sistem Windows9za WindowsVistaImajte na umu da ove lokacije sadrže opcije koje treba koristiti kada je proizvođač instalirao opcije za oporavak sistema na računaru.Kako izbeći ovaj problem u operativnom sistemu Windows Vista
  Da biste izbegli ovaj problem u operativnom sistemu Windows Vista, nabavite i instalirajte ispravku 937287 sa Microsoft centra za preuzimanje odvojeno od svih ostalih ispravki na lokaciji Windows Update. Instalirajte ispravku koja se odnosi na vašu verziju operativnog sistema Windows Vista da biste mogli uspešno da instalirate buduće ispravke.Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:
  Windows Vista x86-bitne sisteme
  Download Odmah preuzmite paket Windows 6.0-KB937287-x86. MSU.
  Windows Vista sistemi zasnovani na x64 procesorima
  Download Preuzmite odmah paket Windows 6.0-KB937287-x64. MSU.

  Status


  Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".