Zadatak proširenja toka posla zapise izazvati AsyncOperationBase tabelu u bazi podataka MSCRM da raste prevelika u programu Microsoft Dynamics CRM 4.0

Primenjuje se na: Dynamics CRM 4.0

Simptomi


U programu Microsoft Dynamics CRM 4.0 intenzivno koristite tokove posla. Kada pravila toka posla da ažurirate Microsoft Dynamics CRM zapisima, mnogo zapisa zadatak proširenja toka posla kreiraju se u tabeli "AsyncOperationBase" u bazi podataka MSCRM. Međutim, kada se dovrše poslove, zadatak proširenja toka posla zapisi ostaju u bazi podataka. Stoga, AsyncOperationBase sto nastavlja da raste. Na kraju, performanse se smanjuje.

Napomena Svojstvo " AsyncOperationType " za ove zapise je 1.

Rezolucija


Ovaj problem je rešen u najnoviju kumulativnu zbirnu za Microsoft Dynamics CRM 4.0. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
Ispravke za Microsoft Dynamics CRM 4.0 i hitnih ispravki za 949256


Informacije o instalaciji

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji objašnjavaju kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga, uverite se da pažljivo pratite ove korake. Radi dodatne zaštite, napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. Zatim, možete da vratite registrator ako dođe do problema. Za više informacija o tome kako da napravite rezervnu kopiju i vratiti registar, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
322756 kako izraditi sigurnosnu kopiju i vratiti registar u sustavu Windows
Instalirajte ovaj Kumulativna zbirna ispravka na računarima koji koriste komponente servera za Microsoft Dynamics CRM i Microsoft Dynamics CRM klijent za Outlook komponente.

Nakon što je ova Kumulativna zbirna instaliran na Microsoft Dynamics CRM server, morate da omogućite ovu Kumulativna zbirna ispravka. Da biste to učinili, slijedite ove korake:
 1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte regediti zatim kliknite na dugme u redu.
 2. U programu Registry Editor pronađite sljedeći podključ:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSCRM
 3. Utvrdi da li postoji je stavka registratora DWORD koja se zove AsyncRemoveCompletedJobs. Podatke o vrednosti stavke registratora AsyncRemoveCompletedJobs mora biti 1. Ako ne postoji stavka registratora AsyncRemoveCompletedJobs, dodajte stavku tako što ćete pratiti ove korake:
  1. Kliknite desnim tasterom miša MSCRM, postavite pokazivač na nju, kliknite na DWORD vrijednost, a zatim upišite AsyncRemoveCompletedJobs u polje ime .
  2. Dvaput kliknite na AsyncRemoveCompletedJobs, a zatim upišite 1 u okvir Value data .
  3. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte iisreseti onda kliknite na OK.
  Napomena Ako vrednost u okviru Value data za AsyncRemoveCompletedJobs DWORD vrednost se vraća u 0, Microsoft Dynamics CRM će nastaviti da zadržite zadatak proširenja toka posla zapise u bazi podataka, čak i ako su dovršeni zadaci.

Napomena Ova hitna ispravka je samo proaktivni. Stoga, kada se hitna ispravka je instaliran ili aktiviran, samo novi zadatak proširenja toka posla zapisa se automatski brišu.

Ako AsyncOperationBase sto i WorkflowLogBase sto su već veliki zbog ove zapise tok posla, morate izvršiti čišćenje od ovih tabela pomoću Microsoft SQL Server za čišćenje scenario koji je uključen u sledeće Microsoft bazi znanja Članak:
968520 nastup je spor ako AsyncOperationBase sto postane prevelika u programu Microsoft Dynamics CRM 4.0

Status


Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija


Za više informacija o AsyncOperationType klasa, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:Za više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
824684 opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja
Za više informacija o Microsoft poslovnih rešenja CRM softver prilagodbeni popravak i ažuriranje paketa terminologiji, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

887283 Microsoft poslovnih rešenja CRM softver prilagodbeni popravak i ažuriranje paketa za imenovanje standarda