Srodne teme
×

Da biste deinstalirali aplikaciju Porodična bezbednost sa uređaja deteta, pratite ove korake:

  1. Odjavite se sa naloga deteta u aplikaciji Porodična bezbednost (dodirnite dugme "meni" na dugmetu aplikacije > ime deteta > se odjavite)

  2. U zavisnosti od uzrasta deteta, možda će biti potrebno odobrenje organizatora da se odjavite (uklonite članove ili napustite porodičnu gupu)

  3. Kada se nalog deteta odjavi, idite na meni postavke Android uređaja i Deaktivirajte dozvolu administratora uređaja za aplikaciju porodične bezbednosti (Postavke> biometrije i bezbednost > druge bezbednosne postavke > administratorske administracije uređaja > programu Porodična bezbednost > Deaktivirajte)

    Napomena: Tačno imena menija i koraci mogu da se razlikuju u zavisnosti od toga kako se koristi verzija za pravljenje, model i android.  Možete i da pokušate da pronađete "administrator uređaja" na Android postavkama.

  4. Sada aplikacija može da se deinstalira iz android.

1. možete da deinstalirate porodičnu bezbednost sa uređaja deteta kao što biste bilo koju drugu aplikaciju. Dodirnite i držite aplikaciju na početnom ekranu i sačekajte dok se ne pojavi slovo "X" da biste je izbrisali. 

Srodni članci 

Uklanjanje članova ili ostavljanje porodične grupe

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×