Dodavanje novca na Microsoft nalog deteta

Pomozite deci da kupuju odgovorno tako što ćete dodati novac na njihove Microsoft naloge kako bi mogli da kupe ono što žele, bez prekomernog trošenja. Kada dodate novac na Microsoft nalog, on može da se koristi za kupovinu filmova, igara, za kupovine iz aplikacija, za kupovinu fizičke robe ili za pretplatu na Xbox.

  1. Idite do vaše porodične grupe i prijavite se pomoću Microsoft naloga.

  2. Pronađite ime deteta. Izaberite ime, a zatim izaberite stavku Dodaj novac. Ako ta opcija nije dostupna, kliknite na dugme Opcije > Potrošnja > Saldo Microsoft naloga > Dodaj novac. Postoji nekoliko unapred određenih iznosa koje želite da odaberete. Vaš Saldo Microsoft naloga i poklon-kartice ne mogu da se prenesu na drugu osobu ili Microsoft nalog. Dodatne informacije potražite u članku Odredbe i uslovi za Microsoft poklon-kartice.

  3. Zatražite odobrenje odrasle osobe za kupovinu kako bi se izbegle iznenadne potrošnje kada dete koristi kreditne kartice. Izaberite ime deteta, a zatim izaberite stavku Potrošnja > Roditeljska dozvola. Uključite opciju Neophodno je odobrenje odrasle osobe za kupovinu sadržaja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×