Srodne teme
×

Ako imate problema pri otvaranju aplikacije Microsoft Store, probajte ove stvari:

 • Proverite da li ima problema sa povezivanjem i uverite se da ste prijavljeni sa Microsoft nalogom

 • Uverite se Windows ima najnovije ispravke  

  • Izaberite stavku> Postavke > Windows Ažuriraj > Proveri da li postoje ispravke.

 • Provera postavki vremena i lokacije 

  • Izaberite stavku> Postavke > vreme & jezik. Izaberite datum & vreme da biste proverili postavke vremena i izaberite stavku jezičke & regiona da biste proverili lokaciju. Ove postavke moraju da prikažu vašu trenutnu lokaciju i vremensku zonu.

 • Uspostavite početne Microsoft Store keša

  • Pritisnite taster sa Windows logotipom+ R da biste otvorili dijalog Pokretanje, unesitewsreset.exe, a zatim izaberite U redu.

  • Otvara se prazan prozor komandne linije, a posle oko deset sekundi prozor će se zatvoriti i Microsoft Store će se automatski otvoriti.

I dalje ne možete da otvorite Microsoft Store? Pošaljite nam povratne informacije. Izaberite Start, unesite Čvorišteza povratne informacije , a zatim uradite nešto od sledećeg na matičnoj stranici da biste pružili povratne informacije:

 • Izaberite stavku Prijavi problem, a zatim sledite uputstva.

 • Otkucajte problem ili predlog u polju Pretraga povratnih informacija na vrhu, kliknite na ikonu pretrage, kliknite na dugme Dodaj nove povratne informacije i pratite uputstva. Možete i da pregledate ili ocenite postojeće povratne informacije slične vašima.

Srodne veze

Ako imate problema sa pokretanjem Microsoft Store, evo nekoliko stvari koje možete da pokušate:

 1. Proverite da li ima problema sa povezivanjem i uverite se da ste prijavljeni sa Microsoft nalogom.

 2. Uverite se Windows ima najnoviju ispravku: Izaberite Start , Postavke > Ažuriraj & Security > Windows Ažuriraj > Da li postoje ispravke.

  Napomena: Ako je Windows 10 verzija vašeg sistema starija od 15063, trebalo bi da ažurirate Windows ili da odete na lokaciju www.microsoft.com/store. Da biste proverili Windows verzije operativnog sistema, ovde pogledajte verziju operativnog sistema.

 3. Proverite postavke vremena i lokacije: Izaberite dugme Start , a zatim izaberite stavku Postavke > vremenske & jezik. Izaberite datum & vreme da biste verifikuli postavke vremena i izaberite stavku Region da biste proverili lokaciju. Ove postavke moraju da prikažu vašu trenutnu lokaciju i vremensku zonu.

 4. Uspostavite početne Microsoft Store: Pritisnite taster sa Windows logotipom + R da biste otvorili dijalog Pokretanje, otkucajte tekstwsreset.exe, a zatim kliknite na dugme U redu.

  • Napomi:Otvara se prazan prozor komandne linije i prozor će se zatvoriti posle oko deset sekundi, a Microsoft Store će se automatski otvoriti.

 5. I dalje ne možete da otvorite Microsoft Store? Pošaljite nam povratne informacije. Izaberite Start, a zatim izaberite Čvorište za povratne informacije , a zatim uradite nešto od sledećeg na matičnoj stranici da biste naveli povratne informacije:  

  • Izaberite stavku Prijavi problem, a zatim sledite uputstva.

  • Otkucajte problem ili predlog u polju Pretraga povratnih informacija na vrhu, kliknite na ikonu pretrage, kliknite na dugme Dodaj nove povratne informacije, a zatim pratite uputstva.  Možete i da pregledate ili ocenite postojeće povratne informacije slične vašima.

Imate problema sa aplikacijom koju ste dobili od Microsoft Store?
Proveri da li postoje Windows ispravke

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru

Pitajte zajednicu >

Pronalaženje podrške

OBRATITE NAM SE >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×