Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako ste voleli Microsoft FreeCell u starijim izdanjima operativnog sistema Windows, sada smo ga objedinili sa četiri klasične verzije igre pasijans u jednoj praktičnoj aplikaciji – Microsoft Solitaire Collection.

  • Na stranici igre Microsoft Solitaire Collection u prodavnici Microsoft Store izaberite stavku Preuzmi. Igra će se automatski preuzeti i instalirati.

  • Da biste pokrenuli igru, izaberite dugme Igraj. Možete u bilo kom trenutku da pokrenete igru na stranici proizvoda, ali je jednostavnije da je zakačite.

    • Kada je igra otvorena, pritisnite i držite dugme za igru (ili kliknite desnim tasterom miša na njega) na traci zadataka i izaberite Zakači na traku zadataka . Kada zatvorite igru, dugme će ostati ovde.

    • Izaberite taster Start , a zatim se pomerite do igre Microsoft Solitaire Collection, pritisnite i držite pločicu ove igre (ili kliknite desnim tasterom miša na nju), a zatim izaberite Zakači za Start . Pločica će biti dostupna u „Start“ meniju .

Preuzmite igru

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×