Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Prijavljivanje je blokiralo bezbednosne smernice organizacije pod nazivom "ograničenja zakupu" koje vam omogućavaju da se prijavite sa poslovnim ili školskim nalogom samo u izabrane organizacije. Ako vaša organizacija nanosi ograničenja zakuca, videćete sledeću stranicu za prijavljivanje

Stranica za prijavljivanje sa obaveštenjem da se primenjuju ograničenja zakupaca

Samo administrator vašeg poslovnih ili školskog naloga može da ažurira bezbednosne smernice kako bi deblokirao pristup drugim organizacijama.

Ako vam je potreban pristup sadržaju ograničene organizacije, vašoj radnoj ili školskom nalogu e-pošti potražite informacije o nalogu i organizaciji na koju ste pokušavali da se prijavite. Ako ste vi datoteci, posetite dokumentaciju za konfigurisanje da bi vam bilo zadato više detalja o tome kako da napravite izuzetak.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×