Prikaz uređaja i aplikacije za dete pomoću izveštaja o aktivnostima

Fotografija Surface Book uređaja

Kada dodate dete u svoju porodičnu grupu i uključite izveštavanje o aktivnostima, dobićete sedmične izveštaje e-pošte koji vam pokazuju rezime aktivnosti na lokaciji Microsoft Edge i u operativnom sistemu Windows 10, Xbox i Android uređajima na kojima je instalirana Microsoft Porodična bezbednost. 

Izveštaji uključuju igre i aplikacije koje su koristili, Veb lokacije koje su posetili, termine koje su tražili na pretraživačima kao što je Bing i koliko vremena imaju. Takođe možete da prikažete izveštaje o aktivnostima i uključite ili isključite postavku sa veba ili u aplikaciji Microsoft Family Safety.

Izveštaji o aktivnostima

  1. Prijavite se na nalog u aplikaciji Porodična bezbednost.

  2. Pronađite člana porodice. Pored imena, dodirnite stavku poslednjih 7 dana. Svaka kartica prikazuje svoju aktivnost.

Idite na Family.Microsoft.com i prijavite se pomoću Microsoft naloga.

  1. Pronađite ime deteta i izaberite stavku aktivnost.

  2. Izaberite stavku Upravljaji ako je isključenoizveštavanje o aktivnostima , koristite prekidač da biste ga uključili.
    Ako ne želite da dobijete sedmične izveštaje o aktivnostima u e-poruci, ali i dalje želite da vidite aktivnost deteta na mreži , zamenite me sedmičnim izveštajima e-poštom.

Veb i pretraživanje

U aplikaciji Veb aktivnost i aktivnost pretraživanja su odvojene kartice. Dodirnite stavku Pogledajte sve u okviru Veb aktivnosti da biste uredili filtere vašeg deteta za Veb. Ovaj odeljak izveštaja o aktivnostima prikazuje sve nedavne pretrage deteta i lokacije koje je dete poseжivale ili pokušalo da prikaže

Napomena: Funkcije Veb i pretrage rade samo kada vaše dete koristi Microsoft Edge browser i ako su prijavljeni pomoću Microsoft naloga. Kada uključite "filtriranje neprikladnih Veb lokacija", drugi najčešće korišćeni pregledači će biti blokirani. Možete da deblokirate druge pregledače, ali funkcije veba i pretraga neće funkcionisati. 

Sa veba možete da omogućite ili blokirate bilo koju lokaciju direktno iz izveštaja o aktivnoj aktivnosti tako što ćete izabrati stavku Omogući ili Blokiraj pored URL adrese. Da biste uredili filtere deteta za sadržaj za Veb, izaberite stavku postavke .

Napomena: Funkcije Veb i pretrage rade samo kada vaše dete koristi Microsoft Edge browser i ako su prijavljeni pomoću Microsoft naloga. Kada uključite "Filtriraj neprikladne veb lokacije i pretrage", drugi najčešće korišćeni pregledači će biti blokirani. Možete da deblokirate druge pregledače, ali funkcije veba i pretraga neće funkcionisati. 

Aplikacije i igre

Ovde možete da vidite sve aplikacije i igre koje je dete koristile, uključujući sve blokirane.

U aplikaciji dodirnite stavku danas , a zatim dodirnite stavku vreme ili Filteri sadržaja > aplikacije i igre da biste uredili ograničenja za vašu deиiju aplikaciju i igru. 

Na vebu možete da vidite i ocenu od starosti pored naslova. Da biste uredili ograničenja za aplikaciju i opcije ili filtere deteta, izaberite stavku Promeni ograničenja ili Blokiraj ili podesi ograničenja.  

Napomena: Na Xbox uređaju, aktivnost se izveštava dok je dete uključeno u konzolu, čak i ako drugi koriste uređaj.


Vreme ekrana

Za prekid opšteg vremena vašeg deteta koji se provodi na svakom od njihovih uređaja, polje " vreme ekrana " označava kada i koliko dugo će vaše dete koristiti svoje uređaje tokom sedmice. Videćete listu koliko vremena su potrošili na svoje uređaje ukupne vrednosti za svaki dan i koliko vremena su potrošili na svaki uređaj tokom cele sedmice.

Da biste prikazali vreme ekrana za dete, dodirnite stavku danas, a zatim vreme > uređajima

Da biste prilagodili vremenska ograničenja ekrana deteta, izaberite stavku Promeni ograničenja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×