Sve one stvarčice koje inače držite u džepu ili tašni, poput kreditnih kartica, članskih karata i kupona, mogu digitalno da se skladište u Novčaniku na Windows Phone telefonu. Možete da dodajete nove stavke u Novčanik, kao i da podesite PIN za Novčanik kako biste zaštitili kupovine.

Ako imate telefon sa operativnim sistemom Windows Phone 8.1 (najnovijom verzijom Windows Phone softvera), možete da dodajete dodatne stavke, poput ulaznica za događaje i bording karta, u svoj Novčanik. U e-poruci potražite prilog sa oznakom tipa datoteke .mswallet, a zatim dodirnite prilog kako biste ga dodali u Novčanik. Određene aplikacije mogu nezavisno od vas da dodaju stavke u Novčanik, a možete čak da podesite podsetnike koji će vas upozoravati kada se nađete blizu mesta gde možete da iskoristite neku stavku ili kada se približi vreme isteka kupona.

Wallet screen

Uobičajen izgled Novčanika na Windows Phone 8.1 telefonu

Pročitajte u nastavku šta sve možete da stavite u Novčanik:

  • Kreditne ili debitne kartice – Kupujte aplikacije i igre u Windows Phone prodavnici ili jednostavno pratite informacije sa računa kartice. Ako vaš dobavljač usluge i telefon podržavaju tu opciju, kreditne ili debitne kartice možete da podesite čak i za kupovine putem NFC tehnologije u prodavnicama. (Za to je neophodna specijalna, bezbedna SIM kartica.)
  • Bording karte – Pokažite i skenirajte bording karte na aerodromima ili autobuskim stanicama (dostupno samo na Windows Phone 8.1 telefonima).
  • Ulaznice za događaje – Pokažite i skenirajte ulaznice za koncerte, sportske događaje i drugo (dostupno samo na Windows Phone 8.1 telefonima).
  • Kartice za verne potrošače– Pokažite i skenirajte kartice za verne potrošače u marketu ili omiljenom restoranu.
  • Članske karte– Vratite knjige u biblioteku, iskoristite termin u teretani i obavite još mnogo toga.
  • Kuponi – Evidentirajte svoje Bing ponude i druge kupone.
  • Poklon-kartice za Windows prodavnicu i Xbox – Aktivirajte poklon-kartice za Windows prodavnicu i Xbox, a zatim ih potrošite na aplikacije i igre u Windows Phone prodavnici. (Možete ih upotrebiti i u Windows prodavnici i odabranim Xbox prodavnicama.)  
Svojstva

ID članka: 10647 - Poslednji pregled: 17.05.2016. - Verzija: 6

Povratne informacije