Prelazak sa Android ili iPhone telefona na Windows Phone

Switching to Windows Phone

Prelomili ste i odlučili da pokušate sa potpuno novom vrstom pametnog telefona. Čestitamo vam na tome! Nudimo vam Windows Phone na koji možete lako da se naviknete, ali neke stvari mogu da izgledaju skroz drugačije u početku. Ovde smo objasnili nešto osnovno, ali ako vam to nije dovoljno, preporučujemo vam uvodni vodič. Za konkretnije savete pogledajte članak „Saveti i trikovi za Windows Phone“.

Šta je to što mogu da prenesem?

Najverovatnije ćete moći da prenesete veći deo sadržaja (kontakte, kalendare, muziku, dokumente i fotografije) na Windows Phone.  

U čemu je razlika?

Početni ekran. Možete skoro sve da zakačite na Windows Phone početni ekran, kao i da prilagodite boju, veličinu i raspored aktivnih pločica, pa će informacije koje su vam bitne uvek biti ažurirane i upravo tamo gde treba da budu. Ako brzo prevučete prstom nadesno, videćete listu svih aplikacija.

Start screen

Savetnik i ušteda. Izvršite precizna podešavanja na telefonu pomoću ugrađenih aplikacija Savetnik i Ušteda: Savetnik za podatke za praćenje potrošnje podataka; Savetnik za Wi-Fi koji će vam pomoći da ostanete povezani na besplatni bežični internet i da uštedite vreme koje biste potrošili na unošenje lozinki za Wi-Fi; Ušteda baterije pored koje nećete biti zatečeni praznom baterijom; i Savetnik za skladište koji vam ukazuje na to šta zauzima prostor na telefonu.

Senses and Savers

Ugrađena pogodnost. Mnoge aplikacije koje ste koristili na starom telefonu dostupne su i na Windows Phone telefonu. Takođe, već je ugrađeno puno sjajnih mogućnosti. Da navedemo samo neke: centar za obaveštenja u kojem se nalaze neophodna podešavanja i obaveštenja koja možete da vidite jednim prevlačenjem prsta, bez obzira na ono što trenutno radite na telefonu; Dečiji kutak je mesto na telefonu gde je vašem detetu dostupan sadržaj koji ste vi odabrali; i Microsoft Office Mobile koji je vaša kancelarija u pokretu.

Kid's Corner

Svojstva

ID članka: 10651 - Poslednji pregled: 17.05.2016. - Verzija: 6

Povratne informacije