Pre nego što počnete da koristite uređaj, pozivamo vas da pročitate uputstva iz ovog vodiča.

ISKLJUČIVANJE U KONTROLISANIM ZONAMA

restricted areas

Isključite uređaj kada korišćenje mobilnih telefona nije dozvoljeno ili kada ono može da prouzrokuje smetnje ili opasnost, na primer, u avionu, bolnicama ili u blizini medicinske opreme, goriva, hemikalija ili zona detonacije. Pridržavajte se svih uputstava u kontrolisanim zonama.

BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA JE NA PRVOM MESTU

road safety

Pridržavajte se svih lokalnih zakona. Neka vam ruke u toku vožnje uvek budu slobodne za upravljanje motornim vozilom. Vaša prvenstvena briga dok upravljate motornim vozilom treba da je bezbednost saobraćaja.

SMETNJE

interference

Svi bežični uređaji mogu da budu podložni smetnjama koje utiču na radne karakteristike.

KVALIFIKOVAN SERVIS

qualified service

Ovaj proizvod smeju da instaliraju ili popravljaju samo kvalifikovane osobe.

BATERIJE, PUNJAČI I DRUGA DODATNA OPREMA

batteries and chargers

Koristite isključivo baterije, punjače i drugu dodatnu opremu koju je kompanija Microsoft Mobile odobrila za korišćenje sa ovim uređajem. Punjači nezavisnih proizvođača koji su u skladu sa primenjivim zahtevima za USB i koji se mogu priključiti na USB konektor uređaja, mogu da budu kompatibilni. Ne priključujte nekompatibilne proizvode.

ODRŽAVAJTE UREĐAJ SUVIM

keep dry

Vaš uređaj nije vodootporan. Održavajte ga suvim.

STAKLENI DELOVI

glass parts

Ekran uređaja je izrađen od stakla. Staklo može da pukne ako se uređaj ispusti na tvrdu površinu ili ako bude izložen udarcu solidne jačine. Ako staklo pukne, ne dodirujte staklene delove uređaja, niti pokušavajte da sa uređaja odstranite polomljeno staklo. Prestanite da koristite uređaj i sačekajte da stručno servisno osoblje zameni staklo.

ZAŠTITITE SVOJ SLUH

hearing

Da biste sprečili moguće oštećenje sluha, ne slušajte dugo zvukove velike jačine. Budite pažljivi kad držite uređaj uz uho dok se koristi zvučnik.

Svojstva

ID članka: 10698 - Poslednji pregled: 17.05.2016. - Verzija: 5

Povratne informacije