Šta treba da uradim ako ne mogu da preuzmem priloge u Windows Live Pošti?


Da bi zaštitila vaš računar od virusa, programa koji mogu da oštete računar ili da pristupe vašim ličnim informacijama, Windows Live Pošta blokira neke tipove priloga kod kojih postoji veći rizik da sadrže virus. Ako „Pošta“ blokira prilog koji ste primili, upozorenje Zabranjena vrsta datoteke se prikazuje u zaglavlju poruke i prilog ne možete preuzeti niti otvoriti.

Da biste uvek dozvolili sve vrste priloga, ovu postavku možete promeniti u opcijama bezbednosti Kada promenite ovu postavku, moći ćete da preuzmete i otvorite sve vrste priloga; međutim, promena ove postavke neće odblokirati priloge koje je program „Pošta“ već primio. Da biste dozvolili ove vrste priloga za određene poruke, možete zamoliti pošiljaoca da komprimuje (ili zipuje) prilog pre slanja.

Da biste uvek dozvolili „Pošti“ da preuzme i otvori sve vrste priloga

  1. Otvorite program Windows Live Pošta tako što ćete kliknuti na dugme Start 
    Slika dugmeta „Start“
    . U okvir za pretragu unesite termin Pošta, a zatim na listi rezultata izaberite stavku Windows Live Pošta.
  2. Izaberite karticu Početak, kliknite na dugme Neželjeno, a zatim kliknite na dugme Bezbednosne opcije.
  3. Izaberite karticu Bezbednost i zatim u odeljku Zaštita od virusa opozovite izbor u polju Ne dozvoljavaj čuvanje i otvaranje priloga koji mogu potencijalno biti virus, a zatim kliknite na dugme U redu.


Svojstva

ID članka: 10740 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije
ERROR: at System.Diagnostics.Process.Kill() at Microsoft.Support.SEOInfrastructureService.PhantomJS.PhantomJSRunner.WaitForExit(Process process, Int32 waitTime, StringBuilder dataBuilder, Boolean isTotalProcessTimeout)