Resetovanje Windows telefona će ga vratiti u isto stanje u kom je bio kada je prvi put uključen. Sav vaš lični sadržaj će biti obrisan, a telefon će biti vraćen na fabričke postavke.

Ako odlučite da resetujete telefon, pre toga možete da napravite rezervne kopije aplikacija, tekstualnih poruka mnogih drugih stavku u oblaku. Da biste saznali više o tome kako ovo funkcioniše, pogledajte Pravljenje rezervnih kopija sadržaja.


Resetujte telefon

  1. Na početnom ekranu brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija, a zatim izaberite stavku Postavke .
  2. Izaberite sledeće stavke:Sistem > O proizvodu > Resetuj telefon.
  3. Dobićete dva upozorenja. Ako ste apsolutno sigurni da želite da vratite telefon na fabričke postavke, izaberite opciju Da, a zatim ponovo izaberite Da. To može malo da potraje malo dok se proces ne završi.

Ako telefon ne reaguje, a ne možete da dođete do stavke Postavke , možda ćete moći da resetujete telefon koristeći hardversku dugmad. Na Lumia telefonima (i neki drugim) koristite sledeći postupak da biste resetovali telefon.

Resetovanje telefona koji se ne odaziva

  1. Pritisnite i držite dugmad za smanjivanje jačine zvuka i napajanje u isto vreme dok ne osetite vibraciju (oko 10 do 15 sekundi).
  2. Kada osetite vibraciju, pustite dugmad, a zatim odmah pritisnite i držite dugme smanjivanje jačine zvuka dok ne vidite veliki znak uzvika.
  3. Kada se pojavi uzvičnik, pritisnite sledeću dugmad navedenim redosledom: povećavanje jačine zvuka, smanjivanje jačine zvuka, napajanje, smanjivanje jačine zvuka. Telefon bi trebalo da se resetuje i da se ponovo pokrene. (To može da potraje dok se resetovanje ne dovrši.)
Svojstva

ID članka: 10768 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 1

Windows 10 Mobile

Povratne informacije