Neka vaša deca budu bezbednija dok koriste računar

Saznajte kako da koristite i konfigurišete porodične postavke za svoje dete. Najpre ćete kreirati Microsoft naloge za svoju decu, koju zatim možete da dodate u svoju porodicu na adresi account.microsoft.com/family. Kada se deca prijave sa sopstvenim nalozima, ona imaju slobodu da personalizuju svoju radnu površinu i da istražuju aplikacije i igre. Kada ih dodate u svoju porodicu, moći ćete da odaberete dodatna željena ograničenja i dozvole za svoju decu, a kada se ona prijave preko svog Microsoft naloga, njihove porodične postavke će biti primenjene na svaki Windows 10 uređaj na kom su prijavljena.

Porodične funkcije vam mogu pomoći da budete sigurni da neće naleteti ni na šta što ne bi bilo prikladno da vide. Takođe možete da postavite ograničenja za vreme ispred ekrana da biste bili sigurni da vreme provode izbalansirano, kao i da dobijate izveštaje o posećenim veb lokacijama, pretragama koje su deca obavila i aplikacijama i igrama koje koriste.

Saznajte kako da dodate nalog deteta u porodicu.

Svojstva

ID članka: 12416 - Poslednji pregled: 22.06.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije
ERROR: at System.Diagnostics.Process.Kill() at Microsoft.Support.SEOInfrastructureService.PhantomJS.PhantomJSRunner.WaitForExit(Process process, Int32 waitTime, StringBuilder dataBuilder, Boolean isTotalProcessTimeout)