Nadgledajte šta vaše dete radi na uređaju pomoću izveštaja o aktivnostima

Kada dodate Microsoft nalog deteta u svoju porodicu i uključite izveštavanje o aktivnostima, dobijaćete redovne izveštaje o aktivnostima putem e-pošte, rezimirajući na taj način vreme koje je ono provelo za računarom, veb lokacije, igre i aplikacije koje su korišćene, kao i termine tražene u pretraživačima, kao što su Bing, Google ili Yahoo! pretraga.

E-poruka sadrži mnoštvo informacija o aktivnostima vašeg deteta na uređajima koje koristi. Da biste saznali još više informacija i da biste promenili dozvole i druge postavke, posetite stranicu Nedavna aktivnost u odeljku za porodicu na veb lokaciji Microsoft naloga. Evo postupka:

  1. Prijavite se u porodicu na veb lokaciji Microsoft naloga.
  2. Izaberite ime deteta čiji izveštaj želite da vidite, nakon čega će se otvoriti stranica sa nedavnim aktivnostima.
  3. Ako je Izveštavanje o aktivnostima isključeno, uključite ga pomoću prekidača.

    Ako ne želite da vam šaljemo sedmične izveštaje o aktivnostima putem e-pošte, opozovite izbor u polju za potvrdu kraj opcije Šalji mi sedmične izveštaje e-poštom.

Veb pregledanje

Ovaj odeljak izveštaja o aktivnostima pokazuje sve nedavne pretrage deteta, kao i veb lokacije koje je dete posetilo ili pokušalo da poseti. Najpre su navedene blokirane lokacije, a zatim lokacije koje je dete uspešno posetilo. Svaku od ovih lokacija možete da dozvolite ili blokirate direktno u izveštaju o nedavnim aktivnostima tako što ćete pored URL adrese kliknuti na dugme Dozvoli ili Blokiraj. Da biste prilagodili ograničenja za veb lokacije za svoje dete, izaberite stavku Postavke.

Aplikacije i igre

Ovde možete da vidite sve aplikacije i igre koje je dete koristilo, uključujući i one koje su blokirane. Pored naslova takođe možete da vidite njihovu ocenu za uzrast, a direktno sa liste možete da izaberete opciju Dozvoli ili Blokiraj pored aplikacija i igara. Da biste prilagodili ograničenja za aplikacije i igre za svoje dete, izaberite stavku Postavke.

Vreme ispred ekrana

Da biste mogli da vidite ukupno vreme koje je dete provelo ispred svakog svog uređaja, odeljak Vreme ispred ekrana pokazuje kada je i koliko dugo dete koristilo svoje uređaje tokom čitave sedmice.

Videćete listu ukupnog trajanja vremenskih perioda koje su deca provodila na svojim uređajima svakog dana, kao i perioda provedenih za svakim uređajem pojedinačno tokom cele sedmice.

Ako smatrate da treba da prilagodite ograničenja vremena provedenog ispred ekrana za svoje dete, izaberite stavku Postavke.

Saznajte kako da nadgledate kupovine koje vaše dete obavlja.

Svojstva

ID članka: 12441 - Poslednji pregled: 22.06.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije