Aplikacija „Savetnik za nadogradnju“ za Windows 10 Mobile

Pomoću aplikacije Savetnik za nadogradnju možete da saznate da li vaš uređaj sa operativnim sistemom Windows Phone 8.1 ispunjava uslove za nadogradnju na Windows 10 Mobile. Ako ispunjavate uslove, takođe vam može pomoći da oslobodite prostor na uređaju za instalaciju nadogradnje.

Kako da nabavite aplikaciju

  1. Na početnom ekranu brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija, a zatim izaberite stavku Prodavnica.
  2. Potražite aplikaciju Savetnik za nadogradnju, a zatim je instalirajte na uređaju.
  3. Otvorite aplikaciju na svom uređaju. Ova aplikacija vrši proveru na vašem uređaju i obaveštava vas da li je spreman za nadogradnju, da li je potrebno da instalirate neku ispravku pre preuzimanja nadogradnje i da li vaš uređaj ispunjava uslove za nadogradnju.

Ako vaš uređaj ispunjava uslove za nadogradnju, možda ćete morati da oslobodite malo prostora da biste je instalirali. Aplikacija će preporučiti datoteke, kao što su video zapisi ili fotografije, koje možete privremeno da premestite u OneDrive ili na SD karticu, ako ste je instalirali. Prihvatite preporuke ili odaberite koje datoteke želite da premestite. Takođe možete da izbrišete neke datoteke, ako to želite. Ako premestite datoteke u OneDrive, moraćete da koristite aplikaciju za vraćanje datoteka na telefon nakon instalacije operativnog sistema Windows 10 Mobile.

Svojstva

ID članka: 13778 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 2

Povratne informacije