Privremeno obustavljeni nalog

Da bismo vas lakše zaštitili od prevare ili zloupotrebe, možda smo privremeno obustavili nalog jer smo primetili neku neuobičajenu aktivnost. Znamo da to nije prijatno, ali možemo da vam predstavimo nekoliko koraka koji će vam pomoći da ga vratite.

Deblokiranje naloga

Da biste deblokirali nalog, posetite veb lokaciju https://account.microsoft.com, a zatim se prijavite na obustavljeni nalog.  Kada se to od vas zatraži, možete da unesete broj telefona da biste zatražili da vam bezbednosni kôd bude poslat putem tekstualne poruke. Nema veze koji telefon je u pitanju sve dok može da prima tekstualne poruke. Nije neophodno da bude povezan sa nalogom, jer ćemo taj broj koristiti samo tada za deblokiranje naloga.

Kada unesete bezbednosni kôd koji ste primili na telefon, potrebno je da promenite lozinku da biste dovršili proces deblokade. Obavezno odaberite jaku, jedinstvenu lozinku kojom ćete zaštititi nalog. Možete da koristite naš merač jačine lozinke da biste, pre nego što počnete da koristite novu lozinku, proverili koliko je ona jaka.

Problemi sa bezbednosnim kodom

Najbrži način da deblokirate nalog je deblokiranje na mreži, tako što ćete zatražiti i uneti kôd. Ako niste pokušali da deblokirate nalog na mreži, preporučujemo vam da počnete od toga.

  • Ako niste primili bezbednosni kôd na broj telefona koji ste uneli, pokušajte ponovo ili unesite drugi broj.
  • Ako kôd ne funkcioniše, proverite da li ste uneli brojke iz teksta poruke, a ne one iz zaglavlja.

Tekstualna poruka koja sadrzi k?d.
 

Kada deblokirate nalog, možete da dobijete više informacija o tome kako da lakše zaštitite Microsoft nalog i sprečite da do ovoga ponovo dođe.

Svojstva

ID članka: 13956 - Poslednji pregled: 22.06.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije