TEME ZA WINDOWS
 
Windows Themes
 

Tema je kombinacija slika, boja i zvukova namenjena personalizaciji računara. Najnovije verzije operativnog sistema Windows sadrže mnoštvo uzbudljivih funkcija za personalizaciju radne površine, kao što su panoramske teme koje se protežu na dva naporedna monitora i mogućnost da se tema pojavi na početnom ekranu.

Pogledajte sve teme

POZADINE RADNE POVRŠINE
Desktop backgrounds
 

Ova kolekcija postera za pozadinu radne površine vam omogućava da lakše uskladite računar sa svojim raspoloženjem. Odaberite neku kategoriju i pogledajte širok izbor besplatnih slika. Izaberite onu koja vam se dopada, preuzmite je i koristite kao pozadinu radne površine, zaključanog ekrana ili početnog ekrana*. Ponađite sliku koja će vas motivisati i biti samo vaša – od čuda prirode koja oduzimaju dah, do očaravajućih umetničkih dela.

Pogledajte sve pozadine radne površine
                                             
JEZIČKI PAKETI
Tri mlađa čoveka zajedno gledaju sadržaj na računaru
 

Prikažite Windows interfejs, menije, teme pomoći i dijaloge na odabranom jeziku zahvaljujući ovim besplatnim stavkama za preuzimanje. Kada dodate novi jezik, lako možete da se prebacujete sa jednog na drugi.

Preuzmite jezičke pakete
* Pozadine radne površine mogu da se koriste kao slike za zaključani ekran samo u izdanjima Windows 8 i Windows RT i novijim, ili u operativnom sistemu Windows phone. * Pozadine radne površine mogu da se koriste kao slike za početni ekran samo u izdanjima Windows 8.1 i Windows RT 8.1.Svojstva

ID članka: 14165 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije