Preuzimanje programa Windows Media Player


Windows Media Player dostupan je za Windows operativne sisteme. Koristite ovu tabelu da biste pronašli pravu verziju programa Player za svoj sistem. (Ako koristite Mac računar, možete da preuzmete Windows Media komponente za QuickTime da biste omogućili reprodukovanje Windows Media datoteka.) Koju verziju operativnog sistema Windows koristim?


Operativni sistem/pregledač  Verzija programa Player Kako da nabavim
Windows 10

Windows Media Player 12 
Saznajte više

Uključen je u čistu instalaciju operativnih sistema Windows 10, kao i u nadogradnje na Windows 10 sa operativnih sistema Windows 8.1 ili Windows 7. Reprodukcija DVD-ova nije uključena. Posetite stranicu Reprodukcija DVD sadržaja u sistemu Windows da biste saznali kako da dodate funkciju za reprodukciju DVD sadržaja u operativnom sistemu Windows 10.
Windows 8.1

Windows Media Player 12 
Saznajte više
              

Uključen je u Windows 8.1 i Windows 8.1 Pro, ali nema funkciju za reprodukciju DVD sadržaja. Posetite stranicu Reprodukcija DVD sadržaja u sistemu Windows da biste saznali kako da dodate funkciju za reprodukciju DVD sadržaja u operativnom sistemu Windows 8.1. Za Windows Media Player 12 za Windows 8.1 N i KN izdanja preuzmite Media Feature Pack.
Windows RT 8.1  Nije primenljivo                  Windows Media Player nije dostupan u operativnom sistemu Windows RT 8.1.
Windows 7          

Windows Media Player 12
Saznajte više  

Nalazi se u sledećim izdanjima operativnog sistema Windows 7: Starter, Home Premium, Professional, Ultimate i Enterprise. Za Windows 7 N i KN izdanja preuzmite Media Feature Pack.
Mac OS X Windows Media komponente za program QuickTime Preuzmi odmah