Greška programa Windows Media Player C00D10BA

Windows Media Player ne može da pronađe datoteku. Ova poruka o grešci obično ukazuje na to da je veza iz stavke u biblioteci programa Player ka njenoj povezanoj digitalnoj medijskoj datoteci prekinuta. Stavke u biblioteci programa Player predstavljaju veze ka digitalnim medijskim datotekama uskladištenim na računaru, mrežnoj disk jedinici, prenosivoj memorijskoj kartici, internet serveru ili na nekoj drugoj lokaciji. Veze mogu biti prekinute iz nekog od sledećih razloga:

  • Veza ka privremenoj datoteci iz internet keša (na primer, datoteka iz fascikle „Privremene internet datoteke“) dodata je u biblioteku programa Player i ta datoteka je kasnije izbrisana.
  • Veza ka digitalnoj medijskoj datoteci dodata je u biblioteku programa Player i datoteka je kasnije izbrisana.

Stvari koje treba pokušati

Popravka veze

Uradite nešto od navedenog:
  • Ako ste izbrisali ili premestili datoteku, zamenite je na prvobitnoj lokaciji.
  • Potražite stavku u biblioteci programa Player ili na oknu liste, kliknite na plavu ikonu pored stavke, kliknite na dugme Potraži ovu stavku i pronađite datoteku.

Brisanje veze

Uradite nešto od navedenog:
  • Potražite stavku u biblioteci programa Player ili na oknu liste, kliknite na plavu ikonu pored stavke i kliknite na dugme Ukloni ovu stavku.
  • Pritisnite i držite (ili kliknite desnim tasterom miša) na stavku u biblioteci programa Player, a zatim kliknite na dugme Izbriši.
Svojstva

ID članka: 15034 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije