Greška programa Windows Media Player C00D11BA

Windows Media Player ne može da reprodukuje datoteku zato što postoji problem sa zvučnim uređajem, kao što je zvučna kartica ili upravljač za zvuk.

Stvari koje treba pokušati:

 • Zatvorite druge programe koji možda koriste zvučni uređaj i ponovo pokušajte da reprodukujete datoteku.
 • Instalirajte ažurirani upravljački program. Da biste videli da li je ažurirani upravljački program dostupan, koristite Windows Update, idite na veb lokaciju proizvođača zvučnog uređaja.
 • Ako imate instalirano više zvučnih uređaja na računaru, pokušajte da koristite neki drugi. Izabrani zvučni uređaj možda ne podržava bezbednu putanju zvučnog zapisa (SAP).
  • Korišćenje drugog zvučnog uređaja
   1. U zavisnosti od toga koju verziju programa Media Player koristite, kliknite na dugme Organizovanje, a zatim izaberite stavku Opcije ili strelicu ispod kartice Sinhronizacija i izaberite stavku Više opcija.
   2. Izaberite karticu Uređaji i kliknite dvaput na stavku Zvučnici.
   3. U okviru Izbor audio uređaja izaberite drugi uređaj i kliknite na dugme U redu.
 • Uverite se da zvučni uređaj ispravno funkcioniše. Da biste rešili probleme sa uređajem, pogledajte dokumentaciju zvučnog uređaja.
 • Uverite se da na računaru imate instaliran zvučni uređaj. Ako nemate, instalirajte zvučni uređaj (kao što je zvučna kartica) i ponovo pokušajte da reprodukujete datoteku. Ako ne možete da instalirate zvučni uređaj na računaru, možda ćete moći da rešite problem tako što ćete sa računarom povezati slušalice ili zvučnike zasnovane na USB tehnologiji umesto toga.
Svojstva

ID članka: 15035 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije
ERROR: at System.Diagnostics.Process.Kill() at Microsoft.Support.SEOInfrastructureService.PhantomJS.PhantomJSRunner.WaitForExit(Process process, Int32 waitTime, StringBuilder dataBuilder, Boolean isTotalProcessTimeout)