Greška programa Windows Media Player C00D11B1

Windows Media Player ne može da reprodukuje datoteku.

Stvari koje treba pokušati:

 • Koristite Windows Update ili idite na veb lokaciju proizvođača zvučnog uređaja da biste videli da li je dostupan ažurirani upravljački program.
 • Koristite upravljač uređajima da biste proverili status zvučnog uređaja.

Provera statusa zvučnog uređaja

 1. Potražite upravljač uređajima na računaru, a zatim ga otvorite.
 2. Razvijte stavku Zvuk, video i upravljači za igru, a zatim potražite ime svog zvučnog uređaja.
 3. Uradite nešto od navedenog:
  • Ako je vaš zvučni uređaj naveden, ali pored ikone stoji crveni znak „X“, uređaj je isključen. Da biste ga uključili, kliknite desnim tasterom miša na ikonu i izaberite stavku Omogući.
  • Ako zvučni uređaj nije naveden, razvijte stavku Ostali uređaji ili stavku Sistemski uređaji i ako se stavka Multimedijalni upravljač zvuka pojavi na listi, pritisnite i držite (ili kliknite desnim tasterom miša) na ikonu i izaberite stavku Ažuriraj softver upravljačkog programa. Pratite uputstva na ekranu da biste pretražili i instalirali softver upravljačkog programa.
  • Ako ne možete da pronađete i instalirate odgovarajući softver upravljačkog programa, idite na veb lokaciju proizvođača računara ili proizvođača zvučnog uređaja da biste pronašli dalju pomoć.
 • Ako nemate instaliran zvučni uređaj na računaru, instalirajte ga, a zatim ponovo pokušajte da reprodukujete datoteku. Detalje potražite na veb lokaciji proizvođača računara ili proizvođača zvučnog uređaja.
 • Ako pokušavate da reprodukujete datoteku na internetu, pokušajte ponovo kasnije. Server je možda privremeno nedostupan ili postoji problem sa mrežom.
 • Ako pokušavate da reprodukujete MP3 datoteku koja sadrži komprimovana ID3 zaglavlja, napravite kopiju datoteke, a zatim koristite program za uređivanje ID3 oznaka koji ne pripada korporaciji Microsoft da biste uklonili ID3 zaglavlja datoteke ili uspostavili njihove početne vrednosti.

  ID3 zaglavlje je deo datoteke koji skladišti informacije o albumu pesme (na primer, ime pesme, ime izvođača, ime albuma i žanr). Ove informacije se ponekad nazivaju oznaka. Kada uklonite ID3 zaglavlja, Windows Media Player bi trebalo da bude u mogućnosti da reprodukuje MP3 datoteku.

Ako ovo rešenje ne reši problem, datoteka je možda oštećena.

Svojstva

ID članka: 15042 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije