Završena je podrška za Windows XP, Office 2003 i Exchange 2003

Nazad na matičnu stranicu životnog ciklusa
 

Windows XP, Office 2003 i Exchange Server 2003 su ostali bez podrške 8. aprila 2014. Kao rezultat toga, ne postoje nove bezbednosne ispravke, nebezbednosne hitne ispravke, besplatne opcije pomognute podrške i one koje se plaćaju, ili ispravke tehničkog sadržaja na mreži.


Ako pokrenete Windows XP SP3, Office 2003 i Exchange 2003 u svom okruženju posle datuma završetka podrške za te proizvode, vaše preduzeće može biti izloženo mogućim rizicima. Više informacija o promenljivim nivoima bezbednosnih pretnji i vrednosti nadogradnje na moderni OS možete pronaći na blogu Windows for your Business i blogu Microsoft bezbednosti. U najnovijem Microsoft izveštaju bezbednosne inteligencije detaljno je navedeno i koliko brzo nepodržane verzije operativnog sistema Windows XP mogu biti inficirane malverom.

Za one kojima je potrebna pomoć, Microsoft nudi detaljnije tehničke resurse, alatke i stručne savete za jednostavniji proces primene. Informacije i resursi na mreži su dostupni na lokaciji završetka podrške za Windows XP SP3 i Office 2003. Više informacija o Exchange Server 2003 migraciji potražite na lokaciji TechNet. Da biste saznali više o migraciji i ponudama primene, obratite se predstavniku Microsoft naloga. Nastojimo da i dalje budete bezbedni i ovde smo da vam pružimo podršku na svakom koraku.


Informacije na ovoj stranici podležu dokumentu Microsoft smernice o odricanju odgovornosti i obaveštenje promeni uslova. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali sve takve promene.
 Svojstva

ID članka: 15346 - Poslednji pregled: 19.07.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije