Smernice za životni ciklus podrške za Microsoft Online Services

Nazad na matičnu stranicu životnog ciklusa
 

Za Online Services namenjene preduzećima i projektantima

Online Services pružaju klijentima nove načine za primenu izmena u svoja IT okruženja. Te izmene su često brže i zahtevaju od korisnika da paze na predstojeće izmene u svojoj usluzi zasnovanoj na tehnologiji oblaka.

Microsoft uviđa da su Online Services dosta dinamičnije i, premda pružaju preduzećima veću prilagodljivost, zahtevaju smernice za životni ciklus podrške kojima se osigurava predvidivost usluge. IT organizacije upoznate sa standardnim smernicama za životni ciklus Microsoft podrške za lokalni softver uveriće se da smernice na mreži pružaju dosledan i predvidiv životni ciklus podrške koji inače očekuju od korporacije Microsoft.

Više detalja smernica za Microsoft Azure Cloud Services potražite u članku „Microsoft Azure Cloud Services – najčešća pitanja“.

Smernice za životni ciklus podrške za Online Services namenjene preduzećima i projektantima

Smernice za Online Services za preduzeća i projektante nude tri ključne funkcije:

Dostupnost podrške

  • Usluge Microsoft podrše biće dostupne za vreme trajanja ugovora za Online Service između korisnika i korporacije Microsoft.
Obaveštenje

  • Za sve Microsoft Online Services za preduzeća i projektante važi da će, ako nije drugačije navedeno, Microsoft dostaviti obaveštenje kada korisnici budu u obavezi da preduzmu određene radnje kako bi izbegli značajnu degradaciju normalnog korišćenja Online Service usluge.
Kontinuitet i migracija usluge 

  • Microsoft će najmanje 12 meseci pre prestanka usluge na mreži za preduzeća i projektante obavestiti korisnike o tome, bez obezbeđivanja usluge na koji bi prešli, izuzev besplatnih usluga ili preliminarnih izdanja.


Informacije na ovoj stranici podležu dokumentu Microsoft smernice o odricanju odgovornosti i obaveštenje promeni uslova. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali sve takve promene.
 

Svojstva

ID članka: 17139 - Poslednji pregled: 06.09.2016. - Verzija: 3

Povratne informacije