Igranje i ćaskanje na različitim uređajima

Kada posetite Xbox Live, lako možete da naiđete na stare prijatelje ili da upoznate nove. Igrajte se ili nadmećite, i ćaskajte sa prijateljima, bilo da koriste Xbox One ili Xbox aplikacije na iOS, Android ili Windows uređajima.

Pošaljite poruke

Da biste poslali poruku prijateljima na Xbox, kliknite na taster „Start“

Ikona Windows logotipa
, zatim izaberite Xbox
slika Xbox logotipa
. Prijavite se ako je potrebno, a zatim izaberite nekoga sa liste prijatelja. Izaberite Poruka i otkucajte ono što želite da kažete. Takođe, možete da ih pozovete na zabavu tako što ćete odabrati opciju Pozovi .

Dodajte prijatelje

Ako znate oznaku igrača nekog prijatelja, otvorite aplikaciju Xbox i unesite oznaku igrača prijatelja u polje za pretragu za pronalaženje osoba ili klubova, a zatim pritisnite Enter. Izaberite stavku Dodaj prijatelja da biste tu osobu dodali kao prijatelja u usluzi Xbox.

Za sklapanje novih prijateljstva, nudimo predloge za prijateljstva. Predlozi mogu da obuhvataju osobe koje možda već poznajete preko aplikacije Xbox ili igrače koji prave popularne klipove i emisije o vašim omiljenim igrama. Da biste dodali predložene prijatelje u listu prijatelja, izaberite njihovu oznaku igrača i kliknite na Dodaj

Snimak ekrana menija za pronalaženje prijatelja

Upoznajte klubove i funkciju „Tražim grupu“

Klubovi su mesta okupljanja na mreži, gde članovi mogu da se druže i igraju igre. Pridružite se klubovima koji su vam interesantni ili kreirajte novi klub (vaša kuća, vaša pravila).

Funkcija „Tražim grupu“ je kao oglasna tabla za nalaženje igrača. Ovde možete da pronađete saigrače u usluzi Xbox Live. Možete da pretražujete ili kreirate sopstvene objave. Kada sakupite dovoljno igrača, organizujte druženje uz igranja igara!

Svojstva

ID članka: 17162 - Poslednji pregled: 18.12.2016. - Verzija: 23

Povratne informacije